gymkhana:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Driftkhana:
Kardeşim bu assassins creed duvar kağıdı ben oyununu istemiştim. Oyunun ismi Assassins creed altair's chronicles. bu senin gönderdiğin duvar kagıdı uygulaması.Assasin's Creed =>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Street Fighter =>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim bu assassins creed duvar kağıdı ben oyununu istemiştim. Oyunun ismi Assassins creed altair's chronicles. bu senin gönderdiğin duvar kagıdı uygulaması.
Nexus 7 icin :
1-GTA:Vice City
2-N.O.V.A. 3
Oyunlarini bulursaniz cok tesekkur ederim simdiden tesekkurler![]()
Ha pardon hocam ben açıklamayı okudum direk pardon hemen indiriyorumhocam nasıl duvar kağıdı uygulaması olabilir ? oyunu ben kendi telefonumda oynadım bu bir. ikinicisi oyunun sd dosyalarının daha son partı yeni yükleniyor. bir duvar kağıdı programının 1300 mbyte sd dosyası olabilir mi ? açıklamaya bakarak yüklüyorsan oyunu açıklama google translate çevirisi.

Ha pardon hocam ben açıklamayı okudum direk pardon hemen indiriyorum![]()
Hocam oyunu açtım 1-1 ci bölümü oynayabiliyorum ama 1-2 ci bölüme geçerken loading sırasında oyun kendi kendini kapatıyor. Bi fikrin var mıdır?rica ederim.
Gangstar Rio city of saints 1.1.3 olursa sevinirim
galaxy y icin gta 3
senin verdiğin link olmuyor başka bir link varmı elinde
kardeş apk yi yüklüom sonra oyuna giriyom A problem occurred and the download could not be completed successfully.Do you want to restart the download ? An unstable network may cause problems when dowloading diyo yese basıyom sonra yüklendi diyo halbuki yüklenmedi eğer telefonun desteklemiyo diyosan play store da destekliyo gözüküyor internet bağlantısıda warneyi olmuyor hocam ben kendi telefonuma yükledim oynadım onu
kardeş apk yi yüklüom sonra oyuna giriyom A problem occurred and the download could not be completed successfully.Do you want to restart the download ? An unstable network may cause problems when dowloading diyo yese basıyom sonra yüklendi diyo halbuki yüklenmedi eğer telefonun desteklemiyo diyosan play store da destekliyo gözüküyor internet bağlantısıda war
İki tane apk dosyası var. İkinisini de denedin mi ?
denemedim şimdi deniyim bi
- - - Eklendi - - -
o da olmadı ya elinde başka bir link varmı
hocam telefonun ne ?