Lütfen güncel link yükler misiniz
evrooo Üye TitaniumSpine205' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hadi gözünüz aydın Oyunun orjinal kurulum dosyası Mesaj birleştirildi: 22 Haz 2020 Kendim Cd den aktardım yoksa gerçektende internette yok Genişletmek için tıkla ... Hortlatacağım ama link patlamış tekrar paylaşma imkanız var mı ?
TitaniumSpine205' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Hadi gözünüz aydın Oyunun orjinal kurulum dosyası Mesaj birleştirildi: 22 Haz 2020 Kendim Cd den aktardım yoksa gerçektende internette yok Genişletmek için tıkla ... Hortlatacağım ama link patlamış tekrar paylaşma imkanız var mı ?
Notxr Üye evrooo' Alıntı: Hortlatacağım ama link patlamış tekrar paylaşma imkanız var mı ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Konuda böyle sağlam bir link var.(Linki atan kişi silmiş yorumu fakat bir altıntı sayesinde buldum)
evrooo' Alıntı: Hortlatacağım ama link patlamış tekrar paylaşma imkanız var mı ? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Konuda böyle sağlam bir link var.(Linki atan kişi silmiş yorumu fakat bir altıntı sayesinde buldum)
erenthe Moderator Notxr' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Konuda böyle sağlam bir link var.(Linki atan kişi silmiş yorumu fakat bir altıntı sayesinde buldum) Genişletmek için tıkla ... Güvenilir bir yere upload edin bari bir daha kırılmasın
Notxr' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Konuda böyle sağlam bir link var.(Linki atan kişi silmiş yorumu fakat bir altıntı sayesinde buldum) Genişletmek için tıkla ... Güvenilir bir yere upload edin bari bir daha kırılmasın
erenthe Moderator MAERKEK' Alıntı: Drive ekledim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... dosya olarak ekleyecektim bende mesaja ama boyutu çok yüksek olduğu için eklenmedi
MAERKEK' Alıntı: Drive ekledim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... dosya olarak ekleyecektim bende mesaja ama boyutu çok yüksek olduğu için eklenmedi