istek tema hazırlanır

Sponsorlu Bağlantılar

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi
geldim beyler HEMEN CEVAP VEREM PROGRAM KULLANMIYORUM SİTE ÜZERİNDEN

D.Wade

Üye
kardeşim senden 2. isteğim oluyor kız arkadaşım için n73 winnie the pooh'lu bi kaç tema bulabilir misin?

redragonn

redragonn

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

Beyler artık bu konuya cevap vermiceğim yeni açtığım konyuya mesaj yazın

emo005

Üye
kanka bana İzmir Karşıyaka-KsK Teması yapabilir misin ??

Miskin87

Üye
pembe tonlarında bir tema rica etsem :((( telefonum 3600slide
Şimdiden teşekkürler :(

danger_ali_35

danger_ali_35

Üye
ya ben nokia 5310 red in orjinal temasını arıyorum varsa bi zahmet mesajla linki atarmısınız??şimdiden tsşkkrler

fatih09600

Üye
Bana TTN Mobile S 700 tema gerekli.176 x 220.Hotmaile gönderirsen [email protected]

123456gs

Üye
ya hiç bi yerde 3 hilla teması bulamadım bi sürü saçma tema war 3 hilal teması yok 3 hilla teması görenler sölesin

wolqan@tutku

Üye
bana şebnem ferah teması lazım kaç tane olursa buraya yükleyenilirmsz:box

ali8686

Üye
kardeşş bana nokia 5130 xpress music teması istiyorumm onu bana yaparsan sevinirim guzel olsun muzik çalarda değişiomu oyle bir tema yapabilirmisin bn hangi temayı yaparsam yapıyım muzik calar değişmedi onuda yapabilirsen sevinirim şmdiden saoll.....

gokhanmy

Üye
bn s40 eskişehirsporlu tema istiyorum 2.3 tane yaparmısınız aacaba lütfen

xxx25

Üye
trident wt-11 için tema yapabilir misin

sfcmfc

sfcmfc

Üye
beşiktaş tema bulamıyorum hic

nokia 3120 classic icin

pirpirnar

Üye
Biri bana noir temasının Pembesini ve Mor unu yapabilir mi acaba.her yerde aradım bulamadım.biri bana yardımcı olursa sevinirim.nokia 6300 için olacak bulan ya da yapan olursa bana mesaj atar mı ? :)

tutkun2006

Üye
forumu gezseydın zaten bılırdın arkadasım

çağrı_25

Üye
ülkücü teması istiyorum kardeş cCc

AYNA

AYNA

Üye
bana c1-01 de orjinal ana ekranda yeşil çim resimli bir tema var onunla oynama yapmanı istiyorum.ben orjinalini bulup indiremedim o yüzden.yeşil renklerin sarı olmasını istiyorum.cırtlak sarı değilde turuncuya kaçan sarı.
ya da elinde orjinal teması varsa onuda versen olur ne yaptım ettim ama bulamadım.

TOPİCS

Üye
5800 için kobe bryant ya da lakers temesı yapabilirmisiniz

emptyokan

Üye
Kardeş banada beşiktaş armasi öpen Ricardo Quarejma teması yapar misin

mehmetkarakas

Üye
Arkadaşlar bu programlar internette var.Örneğin telefonunuz Nokia 6300 ise Google'a ''Nokia 6300 tema yapma programı'' yazarsanız çıkacaktır

Üst Alt