Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
istek tema hazırlanır
Sponsorlu Bağlantılar
Chakuza
Üye
kades
banada $öyle bi Araba, mesela laborghini, ferrari, arkasindada Feyyaz yazsa
saol kardeş madem konu açtık denileni yapmak lazım
Chakuza
Üye
kardes, sana bir sorum daha olacak.
hangi programla yapiyorsun bu temalari n:
redragonn
Üye
Konu Sahibi
netten yapiyom kardeş
sercu
Üye
Devlet sırrıdır
buyukahmet
Üye
6300 içinde bozkurt teması yapabılırmsıın msn adresımı verım [email protected] yaparsan haber verıırsın
alicoo37
Üye
5300 bjk temaları lasım kardeş şimdiden saolasın
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bi de aparslan türkeş ile bi bozkurt teması yapabilirmisin msnm [email protected] eyw.
redragonn
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar dosyanın için hem büyükahmet in hemde alicoo37 nin istediği temalar var 5300 ve 6300 temaları aynı birbirine olur isteyen istedeğini kullanısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hasan_k_o
Üye
kardeş bana 6300için menü simgeleri orjinal plmayan ama orjinale benziyen simgeleri olan duvarkağıdı siyah ve sade bişey olsun duvarkağıdı johny bravo nun resmi olabilir şimdiden tşk ler
yasin06bjk
Üye
gardas ankaragücünün temasını yapabilir misin? tel modeli nokia 6233 bide sade değil menüdeki simgeler ankaragüçlü futbolcuların resmi olsun şimdiden saolasın
Chakuza
Üye
banada bi usakspor temasi
emek veriyoz, ama kendim nasil bi tema yapacagimi ögrenemedim, yoksa sana söylemezdim.
ekran böyle olursa sevinirim
bugra1
Üye
nokıa 6300 için gta san andreas teması yapabilirmisin
hasan_k_o
Üye
oooooo neredesin be birader çabuk ol
oksbsr616
Üye
aslında kız arkadasımın ismi ile bi tema kötü olmaz D:
wolfkadir
Üye
tema var mı ve ya oyunda olabilir ama e 250
veygun
Üye
6300 için kuş onmaz teması varmış bulamadım. Teşekkürler
yasirarslan
Üye
teşekkurler ama hazırsite derken ownskinden bahsettin galiba o temalarda reklam var dikkatli ol kolay gelsin