volkara1952
Üye
İstek SAMSUNG Monte Türkçe Kullanma Kılavuzu ve Oyun,Program vs.
Arkadaşlar Almanya'dan bir aile yakını vesilesiyle Samsung Monte aldım.(Henüz elime geçmedi haftasonu geliyor)
.Fakat aklıma bir şey takıldı
.Kullanma kılavuzu Almanca olacak
.Aslında ailemde üst derecede Almanca bilen var fakat ben kılavuzu baştan sona okumak istediğim için Monte'nin Türkçe kılavuzunu arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
?
...Ve birde Samsung Monte'ye forumdan oyun,program vs. baktım fakat bulduğum bir sayfada o içeriklerin Corby,Star gibi telefonlarda da kullanılabildiği yazıyordu
.Galiba Monte'nin 240x400 Corby'nin de 240x320 çözünürlükleri var
.Peki aynı oyun iki telefonda nasıl çalışıyor?Bu konuda da yardım edebilirseniz sevinirim ve önereceğiniz Monte'ye uygun oyun,program linklerini paylaşabilir misiniz?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

--------------- Ekleme ---------------
Bir tane cevap bile mi yok

.Fakat aklıma bir şey takıldı
.Kullanma kılavuzu Almanca olacak
.Aslında ailemde üst derecede Almanca bilen var fakat ben kılavuzu baştan sona okumak istediğim için Monte'nin Türkçe kılavuzunu arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
?...Ve birde Samsung Monte'ye forumdan oyun,program vs. baktım fakat bulduğum bir sayfada o içeriklerin Corby,Star gibi telefonlarda da kullanılabildiği yazıyordu
.Galiba Monte'nin 240x400 Corby'nin de 240x320 çözünürlükleri var
.Peki aynı oyun iki telefonda nasıl çalışıyor?Bu konuda da yardım edebilirseniz sevinirim ve önereceğiniz Monte'ye uygun oyun,program linklerini paylaşabilir misiniz?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER...

--------------- Ekleme ---------------
Bir tane cevap bile mi yok