Samsung Monte Navigasyon BAŞARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Navigasyon BAŞARDIM!
Arkadaşlar Samsung Monte telefona Route 66 Navigasyon yaptım!

Başlayalım :oke:
Temsili Monte Route66 Resmi :

1) İlk Önce telefonunuza Samsung LBS (Route66 haritalı) Yazılımını indirin ve telefonunuza yazılım atın! Nasıl atacağınızı bulabilmek için, Samsung kategorisindeki Flash'lama kısmına bakın!

2) Route66 için, açılan sayfada Samsung Monte'yi seçin ve sitedeki programı indirin.

3) Route 66 Sync Programını PC'nize kurun ve çalıştırın. Telefonunuzu Yığın Depolama (Mass Storage) Moduna alın. Program telefonunuzu otomatik tesbit edecektir. Daha sonra Türkçe Seslendirme ve Harita ( Uydu Görüntüleri olmadan ) Ücretsiz! olarak indirebilirsiniz.

4) İndirdikten Sonra, telefonunuzu 1 kez yeniden başlatın ve Navigasyonunuzu Güle Güle Kullanın! :bye2:

Not: Haritaları ücretsiz yüklersiniz fakat, Navigasyon yapamazsınız. Navigasyon yapabilmek için navigasyon haritasını satın almanız gerekir! Eğer internetten bulursanız lütfen paylaşın!

Konu için Lütfen Teşekkür!

• Beğen
Tepkiler: emre diker ve hacker_akif

dreamzone

dreamzone

Üye
route 66 programı çılıpı zaman tel modeli seçin dio ama monte yok o modeller arasında

dreamzone

dreamzone

Üye

--------------- Ekleme ---------------

bi resimli anlatım yapsan süper olucak :)

• Beğen
Tepkiler: enexx5454

avmehmet

Üye
peki 1 maddeki yazılımı attığımızda dili yine türkçemi kalacak. telefon hafızası sıfırlanacakmı. flashlama ile ilgili bölümü de bulamadım linkine verebilirmisiniz.o konularda da aydınlatırsanız sevinirim. çok teşekkur ederim paylaşım için...

SinNombre

SinNombre

Üye
teşekkürler güzel paylaşım sadece gittiğimiz yeri görebiliyoruz keşke navigasyon özelliğide ücretsiz olsaydı

eacikalin

Üye
normal route 66 haritaları olmuyor mu?Mesela bende route 66 kullanan navigasyon cihazı var onun haritalarını indirebiliyorum. Navigasyon cihazı ile çalışan harita monte de çalışmaz mı?

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
normal route 66 haritaları olmuyor mu?Mesela bende route 66 kullanan navigasyon cihazı var onun haritalarını indirebiliyorum. Navigasyon cihazı ile çalışan harita monte de çalışmaz mı?
Fikrim yok. Fakat, ücretsiz haritalar mevcut zaten (Uydu görüntüsü olmadan) onlardan faydalanabilirsiniz..

dreamzone

dreamzone

Üye
resimli anlatım yapabilir misin ?

sali_82

Üye
bendede monte var fransadan aldim turkce menu vardi ama su route66 programi indirdim programi aciyorum teli buluyo ama monte secenei yok

skyhostel

Üye
evet monte gözükmüyor 2 madde nedir yardım edin resimli anlatım yaparmısın

avmehmet

Üye
Merhabalar, sitede verilen firmwarelerden kurmak istiyorum ama her ihtimale harşı tekrar eski orjinal firmware yüklemem gerekir diye 5620 nin orjinal türkçe firmwareini nereden bulabilirim. veya elinde olan varsa linkini verebilirmi.veya telefondaki firmwarei yedekleme imkanı veya yedekleme programı varmı

tugray yüzen

tugray yüzen

Üye
m8800 pixon'da yapabilirmiyim acaba

sali_82

Üye
evet beyler bende basardim we travel calisiyor parasiz gps nokta atisi tam o metre hata ama cok urastim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Helal olsun :) Google maps vardır ama getjardan indirebilirdin :)

evci200

Üye
sagolll

yasin0650

Üye
s5620jtjc2 frimware nerden bulablrz

llevventt

Üye

Monte de zaten haritalar ücretsiz. Navigasyon için Sür ve yürü kısmını dan alabilrsin.

m8800 pixon'da yapabilirmiyim acaba

m8800 yazılımında zaten navigasyon olması gerekiyor. eğer yoksa samsung bayisinden yazılımı yükletebilirsin.

eger samsung yeni bir yazılım güncellerse navigasyon programı olacaktır

hakanbehcan

Üye
S5620MFJF1 yükledim, şimdi samsung lbs harita çok güzel çalışıyor. Google maps de güzel çalışıyor. Önceki firmware de gps araba içinde çekmiyordu. Şimdi süper, hem de yerinizi çok çabuk buluyor. Ancak bu firmware de bir sıkıntı var. Dolphin Internet tarayıcısı büyük sayfaları açamıyor, hata veriyor, opera mini kullanabilirsiniz ama. Neyse yine de güzel.

Firmware i indiriyorsunuz ve telefona yüklüyorsunuz. Firware yüklendikten sonra;
Telefonu "samsung kies" bağlantı moduna alıyorsunuz. (Menü>Ayarlar>Telefon Ayarları>Pc Bağlantsı - Ben "Bağlanırken Sor" u seçiyorum-)
Bİlgisayara Route 66 yı indirip kuruyorsunuz.
Route 66 dan hesap açıyorsunuz. Harita ve seslendirme ücretsizdir. Ordan harita ve seslendirmeyi pc ye indirip Route 66 pc yazılımı yardımı ile telefona yüklüyorsunuz. (Route 66 otomatik olarak görüyor Samsung GT-S5620'yi)
Sonra telefondan "Navigasyon" u çalıştırıyorsunuz. (resimli anlatıma gerek yok.)
Sonra samsung route