[İSTEK] Online Ücretsiz Sms Servisi (Program İçin Gerekli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freepen

Üye
www 24sms net noktaları koymak gerekiyor

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bide mesaj olarak bir sürü sayı geliyor benim attığım mesaj gitmiyor

freepen

Üye
Ben de yazılımcı değil demedim ki.. Belle sis i yükledim ve denedim.. gitmiyor... 15 karakter de olsa gitmiyor

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben de yazılımcı değil demedim ki.. Belle sis i yükledim ve denedim.. gitmiyor... 15 karakter de olsa gitmiyor

kardeşim +90 yapıyormuşsun o zaman gidiyor

- - - Eklendi - - -

Bi gönderiyor bi göndermiyor anlamadım

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Bakın eğer türkiyedeki bir numaraya atılacaksa +9 konmaması gerekir diğer ülkeler için +<ülkekodu> gerekli.

Gönderilecek ile gönderen numarası aynı olmamalı ve mesaj kutusunda minimum 10 karakter olmalı az önce denedim tekrar yine oldu.
Turkcell ise hattınız 2 dakika içinde geliyor vodafone hatlara 30 saniye içinde geliyor. Eğer avea ise hat onu test etmedim.

Doğrulama kodu ise şu aşamada gerekli bir şey değil.

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık fakat bunları nasıl sis haline getiriyorsun
Symbian SDK içinde bulunan dosyalar executable ve diğer resource vb. dosyalarını sis paketi yapar. Eğer exe dosyasını nasıl oluşturduğumu soruyorsan MinGW derleyicisini ARMv5 için derlersen exe dosyasını elde edersin.

- - - Eklendi - - -

Fatih bey teşekkürler. Ancak mesaj gönderince gönderen telefona bir doğrulama kodu geliyor. Onu girecek bir yer yok.
Ben telefonumdaki browsera yazdım ve sms gönderme ekranı geldi. buradan gönderince doğrulama kodu istemiyor...
Bu deneme çalışmana katkısı olur..
Bu sitede doğrulama kodunu captcha göstermemek için istiyor ancak bu yazılımda IP adresi otomatik olarak değiştirildiği için captcha ekranı bypass ediliyor ve buna gerek kalmıyor.
Ayrıca gönderen numarasını karakter sayısı aynı kalmak şartıyla uydurabilirsiniz örneğin: ( 05000000000).
Yani doğrulama kodu gelsin girmeye hiç gerek yok direk silebilirsiniz doğrulama kodunu.

- - - Eklendi - - -

Örnek bir resim koyayım:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sunucu hata mesajı döndürdü nedir

silivriserdar

silivriserdar

Üye
olmuyor Valla ne yaptıysam ayrıca bu kadar uğraşacak olursak niye bu pro ile uğraşalım direk sitesinden atarım. Numarayı Aynen girdim başına ülke kodunuda girdim olmadi. 15 karakter yazdım gene olmadi nasıl olacak anlamadım.

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Sunucu hata mesajı döndürdü nedir
24sms.net gönderme isteğini iptal etti anlamına gelir.
Boşluklar yanlış doldurulursa veya peşpeşe sürekli mesaj atılırsa bu mesaj görüntülenir.

İnternet bağlantısını iptal et ve uygulamayı yeniden aç düzelmesi gerekir.

- - - Eklendi - - -

olmuyor Valla ne yaptıysam ayrıca bu kadar uğraşacak olursak niye bu pro ile uğraşalım direk sitesinden atarım. Numarayı Aynen girdim başına ülke kodunuda girdim olmadi. 15 karakter yazdım gene olmadi nasıl olacak anlamadım.
ilk boşluğa 05000000000
ikinci boşluğa numarayı (vodafone çok daha hızlı alıyor) +9 koymadan yazın.

mesaj kısmına "Yeni Test" yazıp gönderin.

"Mesaj Gönderildi" cevabını alana kadar bekleyin bu cevap yerine "Sunucu hata mesajı döndürdü" cevabını alırsanız buraya alıntı olarak yazın çözelim sorunu.

umitgul18

umitgul18

Üye
Bende oldu. Hat turkcell tel Nokia 500. Mesajı attım önce değişik yazılar geldi sonra mesajim geldi teşekkürler :tebessüm:

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Mesaj başarı ile gönderildi dedi ve gönderdi ama gönderen yerine sadece isim yazıp göndersek mesajı olurmu acaba Bide öyle deneyeyim. Ayrıca bazı harfler mesajda kullanmamak gerek.

umitgul18

umitgul18

Üye
şimdi tekrar denedim bana sayilar geldi diğer tele attığım mesaj sorunsuz çalışıyor :)][SIZE=

[COLOR="silver"]- - - Eklendi - - -

bu s60v5 de de çalışır mı
[/COLOR]

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrar denedim bana sayilar geldi diğer tele attığım mesaj sorunsuz çalışıyor :)][SIZE=

[COLOR=silver]- - - Eklendi - - -

bu s60v5 de de çalışır mı
[/COLOR]
Asıl konuya onay gelsin oraya s60v5 adresini de atacağım. Ancak belle sürümü çalışmayabilir.

Sana sayılar gelmesinin sebebi ise onay kodu olması ancak captcha bypass edildiğinden gerek kalmıyor o koda.

umur ada

umur ada

Üye
ben aveadan turkcelle yolladım.karşı tarafa önce ıngilizce olarak sağlayıcı hakkında bi metin yolluyor.(arkadaşınız 24SMS.net internet sitesini kullanıyor tarzı birşey.)daha sonra yazdığınız mesaj gidiyor.2 metin olarak.gayet güzel.ellerine sağlık

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Konu hala onaylanmadı yönetici arkadaşlara burdan seslenelim SMS/MMS bölümüne baksınlar (symbian^3)

umitgul18

umitgul18

Üye
Asıl konuya onay gelsin oraya s60v5 adresini de atacağım. Ancak belle sürümü çalışmayabilir.

Sana sayılar gelmesinin sebebi ise onay kodu olması ancak captcha bypass edildiğinden gerek kalmıyor o koda.

ya onu bunu boşver ücretsiz sms atsında bana ne gelirse gelsin ellerine emeğine sağlık :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Mesaj döndürme hatası alanlar wifi ile bir yere bağlanın ve türkçe karakterler kullanmayın. Ayrıca gönderen ve gönderilecek numara ayrı olmalı
Örnek :
Gönderen numara: 05369236563
Gönderilecek numara:
05355633284
Göndere basın olur.

ümran

Üye
link tam olarak nerde ?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Program çalışmıyor yoksa Bendemi sorun var. Hata veriyor sunucu sorunu galiba birde kendi sitesinden deneyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt