burakkk97
Üye
Eline sağlık fakat bunları nasıl sis haline getiriyorsun
adam yazilimci oluuum

Eline sağlık fakat bunları nasıl sis haline getiriyorsun

Ben de yazılımcı değil demedim ki.. Belle sis i yükledim ve denedim.. gitmiyor... 15 karakter de olsa gitmiyor
Symbian SDK içinde bulunan dosyalar executable ve diğer resource vb. dosyalarını sis paketi yapar. Eğer exe dosyasını nasıl oluşturduğumu soruyorsan MinGW derleyicisini ARMv5 için derlersen exe dosyasını elde edersin.Eline sağlık fakat bunları nasıl sis haline getiriyorsun
Bu sitede doğrulama kodunu captcha göstermemek için istiyor ancak bu yazılımda IP adresi otomatik olarak değiştirildiği için captcha ekranı bypass ediliyor ve buna gerek kalmıyor.Fatih bey teşekkürler. Ancak mesaj gönderince gönderen telefona bir doğrulama kodu geliyor. Onu girecek bir yer yok.
Ben telefonumdaki browseraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyazdım ve sms gönderme ekranı geldi. buradan gönderince doğrulama kodu istemiyor...
Bu deneme çalışmana katkısı olur..
24sms.net gönderme isteğini iptal etti anlamına gelir.Sunucu hata mesajı döndürdü nedir
ilk boşluğa 05000000000olmuyor Valla ne yaptıysam ayrıca bu kadar uğraşacak olursak niye bu pro ile uğraşalım direk sitesinden atarım. Numarayı Aynen girdim başına ülke kodunuda girdim olmadi. 15 karakter yazdım gene olmadi nasıl olacak anlamadım.
Asıl konuya onay gelsin oraya s60v5 adresini de atacağım. Ancak belle sürümü çalışmayabilir.şimdi tekrar denedim bana sayilar geldi diğer tele attığım mesaj sorunsuz çalışıyor][SIZE=
[COLOR=silver]- - - Eklendi - - -
bu s60v5 de de çalışır mı[/COLOR]
Asıl konuya onay gelsin oraya s60v5 adresini de atacağım. Ancak belle sürümü çalışmayabilir.
Sana sayılar gelmesinin sebebi ise onay kodu olması ancak captcha bypass edildiğinden gerek kalmıyor o koda.