[İSTEK] Online Ücretsiz Sms Servisi (Program İçin Gerekli)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF

Metin MF

Üye
evet artık symbian geliştiricilerin elinde

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ne zaman biter bu program acaba test sürümüde olsa razıyız deneriz eksikleri söyleriz daha iyi olur.

Metin MF

Metin MF

Üye
hocam ne zaman çıkacak :(

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Çalışmalar bitti yayıma hazırlanıyor birazdan konuyu gönderirim.

- - - Eklendi - - -

Çalışmalar bitti yayıma hazırlanıyor birazdan konuyu gönderirim.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Valla konuyu hep takip ediyorum Sabah akşam hep bakıyorum çıkarsa süper olur. Duacın oluruz

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Şuan konuyu oluşturuyorum mükemmel çalışıyor.

umitgul18

umitgul18

Üye
Nokia yaptıklarımızı görse symbian a bir destek verir ki symbian android, wp, ios la kafa kafaya gider ama böyle şeyler sadece türksel de olur. Dur la hatlar karıştı rüyalar da olur :D

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Android ve ios symbian'i harcadı her uygulama android ve ios için çıkıyor symbian için kimse birşey yapmıyor.

umitgul18

umitgul18

Üye
link link link ???

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Konu açıldı onayda bekliyor şuanda onaylanınca genele de konu açarım görürsünüz yani.
Cepnet ile bile 3 saniyede yolluyor.

umitgul18

umitgul18

Üye
ücretsiz mesajlasicaz değil mi wifi üzerinden

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz mesajlasicaz değil mi wifi üzerinden
Evet
Ancak şuan için fazla gelişmiş bir sistem değil.Yani örneğin gönderme numarası yerine kişi listesinden kişi seçilemiyor. O numarayı kendiniz el ile yazmak zorundasınız.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Hani Ya nerde kaldı link falan yokmu.

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
malesef moderatör online olamadığı için hala onayda bekliyor ama ben size iyilik yapayım beta 0.1 sürümün sadece BELLE için olanının link vereyim: (s60v5 konuda yer alacak) [Bu bölümde paylaşım yapmak yasakmış konuyu bekleyin]

ahmetdemircim

Üye
denedim mesaj gönderiyor ama yazdığım gitmiyor. Sadece anlamsız bir sayı gidiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
denedim mesaj gönderiyor ama yazdığım gitmiyor. Sadece anlamsız bir sayı gidiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Gönderen numara ve gönderilecek numara farklı olmalıdır.
İçerik kutusunda en az 10 harf olmalıdır ve bu harfler özel karakter olmamalıdır.

Diğer türlü imkanı yok sayı gitmesinin en az 20 kere denedim hepsinde gönderdi bende.

burakkk97

Üye
Tesekkurler bende calisiyor ilkinde deneme yazmistim gondermemisti 10 karakterin altinda oldugundanmis demek ki :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Eline sağlık fakat bunları nasıl sis haline getiriyorsun

freepen

Üye
Fatih bey teşekkürler. Ancak mesaj gönderince gönderen telefona bir doğrulama kodu geliyor. Onu girecek bir yer yok.
Ben telefonumdaki browsera yazdım ve sms gönderme ekranı geldi. buradan gönderince doğrulama kodu istemiyor...
Bu deneme çalışmana katkısı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt