Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Istek-MOD] connection promt (Belle icin)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
[Istek-MOD] connection promt (Belle icin)
Arkadaslar Bazi CFW lerde bu ozellik var duydum. karsi tarafdaki kisi telefonu actikta titriyor telefon. ben su anda bu ozelliyi netginin yardimiyla kullaniyorum. ama mod yapa bilirmiyiz? flash atmadan mumkunmu boyle bi sey?
metyuu
Üye
kurtuluş40 arkadaşa bir danış kardeşim onla ilgili bir sis dosyası vardı. dosyayı kurman yeterli
buyur kardeşim sen aradığındada titriyor karşı taraf açtığındada
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
saol kardesim. Bu sis oylemi? Sis olarak netqinde var boyle vi sey. AMA ekrani kapatiyor arama yaparken bu da oylemi??? Bi de ben mod ariyorum. Sistem dosyasi gibi bi sey. Bulabilirmiyiz??? Bunu deniyicegim
metyuu
Üye
ben nokia C7 de kullanıyorum sorunsuz olarak. sis dosyasını direk yükle o kadar.
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
hmm guzelmis. Sadece 1 kb... Uygulamalarda da gozukmedi. Tam aradigim. Saolasin kardes. Sizin gibi paylasimci arkadaslar cok bu forumda. Allah razi olsun Azerbeycandan selamlar
metyuu
Üye
sağol kardeşim allah sendende razı olsun bize bu programları sağlayan arkadaşların hakkı ödenmez.