[istek] bluetooth kulaklıkla arama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
[istek] bluetooth kulaklıkla arama

arkadaşlar bilen veya öyle birşey yapılabilir mi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim... Ben nokia BH-218 bluetooth kulaklık kullanıyorum kulağımin teki sıkıntılı olduğu için tek kulaklık kullanıyor telefon normal şekilde konuşurken başımı çok ağrıtıyor kulaklık iyi geliyor.. Biliyorsunuz bu kulaklığın bir özelliği kumanda kısmına bağlı olması yani siz kumanda kısmına kulak kısmını taktığınızda cihaz kapalı oluyor telefon geldiğinde ise çıkarır çıkarmaz bluetoothlu kulaklık otomatik devreye giriyor...
isteğim şu :
telefon gelirken yani arama arama anında bluetootu otomatik devreye sokacak bir mod veya uygulama arıyorum Çünkü öyle olmasa telefonun bluetootu hep açık kalması gerekiyor bu seferde şarj dayanamıyor... Yani kısacası arama geldiğinde bluetootu otomatik açacak bir Mod veya program arıyorum...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Oyle bir mod olsa gercekten iyi olur ama malesef oyle bir mod olmaz yani olsa bile hem bluetht hem acicak hemde cihazla eslestirecek imkansiz.

Yanliz benim kullandigim bir sistem var arama geldiginde bluetht kullakligi kapatiyorum arama geldiginde acip arama dugmesine basiyorum eslesiyor ikinci bastimda cevapliyorum kulakligin sarjini koeuyorum en azindan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt