Istediginiz oyunun yada programin ismini yazin bulmana yardam edeyin!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Jar bende mevcut .. Asian dynaties ...

Benim facebookta 2 tane azeri kankam var azerice öğrenmek istesem 2 saat konuşsak azericeyi çözerdim azeri arkadaşım var bide türkme arkadaşımız o lsun ve şu kullanıci adı değişmezmi benim adım mert haylaz ama bu hesabı bi arkadaşa aldırdım oda adanalı olduğu için adanaurfa yapmış adanaurfa kebabı gibi aslın da bartınlıyım

Tepkiler: Tuba

Adminlerle bi konuş .. Hallederler onlar ...

Konu Sahibi

öncelikle yazdiklarindan memnun oldum.Tessekkurler.

ismini degistiribilirsin. Buda forum kurallarindan alinti
5-Üyeler, isterlerse forum nicklerini değiştirme haklarına sahiptir. 1 Ağustos 2009 Tarihinden itibaren dikkate alınmak ve geçerli olmak üzere, her üyenin 2 kez nick değiştirme hakkı vardır.Mevcut nickler üzerindeki büyük/küçükharf değişimi serbesttirve kabul edilebilir sayıda sınırı yoktur.

Tuba

Üye

http://www.maxicep.com/username_change.php?do=change
bu linkten değiştirebilirsiniz adımları takip edin ve kuralları okuyun lütfen...

KayraBey

Üye
Arkadaşım Türkçe yazımın ile alakalı mesaj için özür dilerim.Azerbeycanlıymışsın öğrendim kadarıyla.Dilin kemiği yok derler.Bazen böyle hatalara bende düşebiliyorum.Tekrar tekrar kusuruma bakma.

Türkmenistan ...

Konu Sahibi

Rica ederim

dalga gecmis gibi olabir.ama ciddiyim. Dokunmatik ekranli androit isletim sistemli tom ced gibi birseydi. S60v2 olarak boyle bir uygulama varsa indirme linki verebilirmisiniz.(ekranda bir kedi var. Dediklerini tekrarliyor, kuyruguna veya ayagina basinca aciyor diyor.vs tuslarla veya sag sola giden okla(fareyle)kontrol edilebilen bir uygulamasi varmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...