Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstedigin numaradan mesaj yazma (ezsms)
Sponsorlu Bağlantılar
dj_korsan
Üye
eywallah kardes.ellerine saglık
osmn_52
Üye
bu program bende vardı ama ingilizce pek anlayamamıstım bi de buna bakayım saolasın
byozbay
Üye
emegine saglık güzel
sincanli_prens
Üye
ya kardeş ben bunu kuramadım telefona bi yardımcı ol 2 tane sis dosyası wwar ama kuramadım açmıyo
telefon n70
On7_li
Üye
Bende de çalışmıyor bu program, N70 im var el yardım...
saso
Üye
konuyu biraz daha açarsan daha bi aydınlanırım..pek anlayamadım doğrusu
saso
Üye
yaa arkadaş bir sürü tuhaf yazılar çıktı.nasıl olacak şimda bi aydınlat lütfen.
n80 de calismiyor arkadaslar.yani 3rd nesillerde calismiyor galiba genel olarak.
TERKANLI_21
Üye
ya inmiyo link kırılmış olabilir eğer başka yollardan bana bu programı aktarabilecek varsa çok sevinirim bekliyorummmmmmmmmmmmmm lütffeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bir gün bir dost çıkacak elbet banada cevap verecek ...
zagoor5331
Üye
Arkadasim Sagolasin Super Yav
iposh
Üye
KARDES helal olsun gercekten ) bende trabzonsporluyum boyle bir program karadenizlilerin aklina gelir ancak kapak olsun karadenizlilerle dalga gecenlere
KuRSaDGoKTuRK
Üye
istediğin numaradan mesaj yazmanın mesajın değiştirildiğinin anlaşılmadığı bir program var mı? ezsmsde mesajın değiştirildiği mesaj özellikleri denildiğinde anlaşılıyordu. normal karşıdan gelmiş bir mesaj gibi gözükmesini sağlayan bir program var mı sizlerde?