İşte Windows'lu ilk Nokia'lar: W7 ve W8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
samsungun bilmediğim kötü bir yanı mı var arkadaşlar?

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
cevheriimm bunlar samsung sevmiiiiiii:D

muratcan1905

Üye

neden böyle yazdıklarını tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle samsung un yazılım güncellemesi sunmadığını düşünüyorlar.
ancak böyle düşünen arkadaşlar güncelleme yayınlama oranlarına baksın derim android için çoğu firma güncelleme yayınlamıyor en yüksek oranla yayınlayan htc oda %50.
büyük bir sorun değil bence bu. başka sebebi olan varsa üstüne alınmasın.

pRime.

pRime.

Üye

Yok, keyifle kullanabilirsin. Samsung bana cep telefonunda aşırı derecede itici ve samimiyetsiz gelen bir şirket.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
neden böyle yazdıklarını tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle samsung un yazılım güncellemesi sunmadığını düşünüyorlar.
ancak böyle düşünen arkadaşlar güncelleme yayınlama oranlarına baksın derim android için çoğu firma güncelleme yayınlamıyor en yüksek oranla yayınlayan htc oda %50.
büyük bir sorun değil bence bu. başka sebebi olan varsa üstüne alınmasın.
daha yeni galaxy s için android 2.3.3 ü sundular mesela dimi :D
bu arada bir 2.3 lük android aldık diyelim samsung ilerde onun hataları giderip 2.3.1 2.3.2 gibi güncellemeler sunuyor mu?

Sandrake

Sandrake

Üye
N8'e w7 Yüklesen kaç yazar android OS varken

Uruloki

Uruloki

Üye
dimi android var ah ulan nokia meego ile çıkarsaydın şu telefonuda onlarda işletim sistemi görseydi

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
dimi android var ah ulan nokia meego ile çıkarsaydın şu telefonuda onlarda işletim sistemi görseydi

katılıyorum meego çıkarsaydı tutulmaya başlardı tekrar ama wp ile androidi geçemez benim görüşüm..

wade53

Üye
hiçbirinize katılmıyorum wp7 androidden daha iyi bence daha stabil çalışıyor gereksiz ram harcamıyor uygulama sıkıntısı yok yanlış hatırlamıyorsam wp7 son aylarda uygulamalarını arttırarak android ve ios a gözdağı verdi haberi var linkini bulursam koyarım.maego istiyorsunuz ya peki ya onun uygulamaları nokia tek başına asla geliştiremez isterseniz wp7 nin stabilliğine bakalım :evet:

[video=youtube;4gUnjFEFudw]http://www.youtube.com/watch?v=4gUnjFEFudw[/video]
[video=youtube;CJWWc3XYY00]http://www.youtube.com/watch?v=CJWWc3XYY00&feature=related[/video]
[video=youtube;-VdofIeChgU]http://www.youtube.com/watch?v=-VdofIeChgU[/video]

bunlar benim fikrim herkesin fikrinede saygı duyuyorum:evet:

edit:bu arada belirttiğim haberi buldum :)

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum meego nun linux olduğunu biliyorsun değil mi ayrıca o şirketler arasında sadece nokia yok intel var lg var ve dolu teknoloji firması artı olarak milyonlarca linux çılgını nerde bu kadar destek bir sistemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt