İşte Windows'lu ilk Nokia'lar: W7 ve W8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi

Akıllı telefon pazarında şimdiye kadar kendine ait olan işletim sistemi Symbian ile devam etmiş olan Nokia, birkaç hafta önce Microsoft ile olan ortaklığını duyurmuş, hatta bu ortaklıkla Sybian'dan neredeyse vazgeçmişti. Microsoft ile yapılan anlaşma dahilinde Nokia'nın Windows Phone 7 işletim sistemini taşıyacak ilk telefonları belli oldu: W7 ve W8...

Nokia ile sıkı bağları bulunan Eldar Murtazin'den alınan bu bilgilerin yanında, firmanın bu telefonlarının Qualcomm yongalarını kullanacağı ve HTC Mozart'a benzeyeceği bilgileri de sızmış durumda.

Açıklanan bu detaylar resmi olarak onaylanmasa da, Eldar'ın Nokia'dan bilgi alma konusunda eline kimsenin su dökemeyceği belirtiliyor. Bu arada haberimizin başında verdiğimiz resmin, cihazların son halini yansıtmadığını da belirtelim.

"Mango" güncellemesiyle WP7 platformunu bir üst seviyeye çıkarmak isteyen Microsoft, kendi işletim sistemlerinin akıllı telefonlarda kullanımının belirli bir seviyeye ulaşması için sıkı çalışıyor.

KAYNAK:

----------Eklendi @ 17:23:51 ---------- Yazıldı @ 17:21:38 ----------

KALIPLAR AYNI İŞLETİM SİSTEMLERİ FARKLI. BENCE BU RESİMDEKİ GİBİ YAPSALARMIS DAHA GÜZEL OLURMUŞ.. :ehe:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Rap3g

Üye
umarım nokia düştüğü kötü yoldan döner :)

accman

accman

Üye
eğer n8 ve x7 ile tüm özellikler aynıysa demek oluyo ki bizler de uğraşarak yükleyebiliriz wp7'i öyle mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler sizde photoshopları gerçek niye sanıyorsunuz ya onlar örnek olsun diye ve altta ki resimleri nokia onayladı zaten

hoss

hoss

Üye
androide gecmedikce adam olmaz nokia :bye2:

Uruloki

Uruloki

Üye
hoss biraz zor android zamanında çok kavga ettiler ve şu an zaten microsoft ile anlaşmışlar bişe olmaz yani bundan sonra gerçi ben meego telefon bekliyordum ama olmadı da diyemem ama kasımda bişeler olabilir

hoss

hoss

Üye
meego lu cihazlar cıkarsa ortalıgı kasup kavurur aslında ama şu haliyle androidin ekmegine yag sürmekten başka birsey yapmıyor ,

Uruloki

Uruloki

Üye
aynen android çok hızlu gidiyor ama meego olsa ya da meamo filan olsa hakketen piyasa dümdüz aslında ne yapmaları gerekir biliyormusun orta cihazlarda symbian ama çok güzel bir arayüz ile yani htc sense ana ekranlar gibi menü grid menü gibi olcak üst cihazlarda meego olucak çok performanslı ürünler birde winph 7 li cihazlarda iş cihazlarında olucak sonuçta iş için bence blackberry os dan daha iyiler çok iyi senkron oluyorlar

Utku

Utku

Üye
çok tipsiz ve işe yaramaz uygulama ve oyun çok az

hoss

hoss

Üye
aynen android çok hızlu gidiyor ama meego olsa ya da meamo filan olsa hakketen piyasa dümdüz aslında ne yapmaları gerekir biliyormusun orta cihazlarda symbian ama çok güzel bir arayüz ile yani htc sense ana ekranlar gibi menü grid menü gibi olcak üst cihazlarda meego olucak çok performanslı ürünler birde winph 7 li cihazlarda iş cihazlarında olucak sonuçta iş için bence blackberry os dan daha iyiler çok iyi senkron oluyorlar
:oke:işte bunu yapsalar işlemci hızlarını ve ram oranlarını da arttırsalar dedigin gibi önünde kimse duramaz nokia nın

suat1111

suat1111

Üye
abi resmen n8 fake bunlar bari biz uzmanız biz kanmayalım:d::d::d:

pRime.

pRime.

Üye
WP7 mi? :kop: kafa buluyorlar galiba.
Nokia'nın akıllı telefon pazarında sonu olur...

----------Eklendi @ 23:41:05 ---------- Yazıldı @ 23:40:08 ----------

Nokia'ya tek önerim ve çıkış yolu: MeeGo!

SilentOne

SilentOne

Üye
ah ülen nokia maxicepte 1 gün geçirsin walla piyasayı alt üst eder ama yapmıyolar

• Beğen
Tepkiler: suat1111, Cezzbedici3 ve ozggurr

Starsley

:D Aynen fehmi

Rap3g

Üye
bu adamlar hangi akla hizmet bu şekilde gidiyorki peki Nokia da bi dolaplar dönüyor kanımca. Yani insanların isteklerini görmesi ve onlara cevap vermesi bu kadar da zor olmicaktır. Symbian ın yaptığı neyi yapamıyorda android ten kaçıyor nokia anlamak güç. Farklı olmak uğruna kendilerini bitirmezlerse iyidir.

asi_gen07

asi_gen07

Üye
bu telefonlar tipsizlikten hüküm giyer :D

• Beğen
Tepkiler: suat1111

Starsley

Hahahaha :D Yorum süper 20 yıl hapis neden; Tip yok.

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
way be bizmknlerin aynisi :D oynlar flan nasl olcak acba uyglama oyn kitligi olr mu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt