Haber İlk Nokia akıllı telefon gelecek sene sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk Nokia akıllı telefon gelecek sene sunulacak


Nokia, teknoloji dünyasının özellikle de cep telefonu meraklılarının oldukça yakından tanıdığı bir firma. Akıllı telefonları yükselişinden önce sunduğu cep telefonları ile bir döneme damga vuran Finlandiyamerkezli firma, akıllı telefon pazarının gelişimi ile birlikte ise çağa ayak uyduramamış ve gerileme yaşamıştı.



Nokia, bir süre Microsoft tarafından geliştirilen Windows Phone işletim sistemine sahip Lumiamodellerini pazara sundu. Bu cihazlar pek de ilgi görmezken, sonunda cihazlar ve servisler bölümünü Microsoft'a satarak akıllı telefon pazarından çekildi.

Microsoft ve Nokia arasındaki, anlaşma gereği, Nokia'nın 30 aylık sürede akıllı telefon pazarına tekrar dönme imkanı bulunmazken, Eylül 2016 ile birlikte bu süre sona erdi ve Nokia, akıllı telefon pazarına girme yönünde herhangi bir engeli bulunmuyor. Önümüzdeki dönemde firmanın Google'ın Androidmobil işletim sistemini kullanmayı tercih ettiği akıllı telefon modelleri ile mücadele etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemde Microsoft Mobile, Nokia isminin kullanım haklarını HMD Global adındaki Finlandiya merkezli bir firmaya satmıştı. Bu firma, şimdi de İngiltere'nin en büyük bağımsız reklam firması olan "Mother" ile işbirliği içerisine girdi.

İlk Nokia Android akıllı telefonların 2017 senesi içerisinde sunulması bekleniyor. Tanıtım ve reklam işleri Mother tarafından gerçekleştirilecek ve çok yakında da yeni Nokia cihazlar hakkında detaylı bilgilerin ortaya çıkmasını bekliyoruz.
İlk Nokia akıllı telefon gelecek sene sunulacak
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
Hep çıktı çıkacak haberleri çıkıyor bir çıkmadı gitti birgün ölmeden Nokia cihaz tanıttı haberlerinide gorebilecekmiyiz :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Emre

Üye
Baba dönüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mr.Sun ve Buğra

ddnet

Üye
"Ne kadar dönersen dön, popon hep arkandadır."

Japon Atasözü... (Hakkaten var böyle bir söz)

(WM 10.14393.321) 640XL ile mTalk'tan gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: enteresan35 ve Buğra
man20

man20

Üye
Şaşırt beni nokia.
 
0MG90

0MG90

Üye
2016 sonuydu, oldu 2017 başı. İnşallah tanıtılacak.

Tanıtılsa bile ben artık yeni telefon alamam. Ötv, kdv, trt vergisi derken telefon alırken 1-2 tanede ülkeye telefon alıyoruz.
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye

hadi bakalım telefonuda gördük
gelir bundan sonrası
 


Üst Alt