valla süpriz yapabileceği konuşuluyor nokia nın ama şunu düşünüyorum tüm cihazlar ağustosun sonuna lkadar annalı olucak açıklaması var zaten nokia da eylül veya ekimde londrada konferans verecek o zaman belleyi tanıtsalar 2012 ocak şubat gibi gelir bence
forumda ki eleman bu sene gelebilir diyor zaten anna v20 ile başladı şuan v22 var 23 24 diye gitmeyecektir tahminimce en stabil halini tutturup ki buda heralde v23 ile olur gibi ardından belle gelir diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.
forumda ki eleman bu sene gelebilir diyor zaten anna v20 ile başladı şuan v22 var 23 24 diye gitmeyecektir tahminimce en stabil halini tutturup ki buda heralde v23 ile olur gibi ardından belle gelir diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.
flash zaten var, bu arada şirket politikası mıdır nedir kolay kolay flash güncellemesi gelmiyor adobe ile araları bozuk galiba, ama iyileştirmeler elbet yapılıyordur.
beyler saçma bi soru olarak gelebilir ama bu videodaki telefon N8-01 olabilme ihtimali yok dimi hani adam onumu test ediyo felan ama ne bilim kasa değişik olmaz belkide n8-01 de diye düşündüm zaten adam N8-00 kullanıyo galiba forum bilgilerine göre neyse negatif düşünmeye gerek yok