dün burdaki yöntemi becerememiştim şimdi başka bir konudan denedim tema değiştirip restart yaptım oldu o konudaki efektler biraz kasma yapıyor bakalım burdakileri de deneyeceğim
sanırım Anna ile kullandığım için bazı yerlerde takılmalar oluyordu diğer konudaki efektlerde
burdaki efektleri denedim daha güzel olmuşlar daha rahat çalışıyor diğer konudakine göre
eline sağlık Kurtuluş abi
Video yu izledim çok güzel yanlız ben Anna kullanıyorum telim de Hackli.
Linkte ki klasörüindirdim fakat içinden sis dosyası çıkmadı bunu Anna ya nasıl kurbiliriz ?
Video yu izledim çok güzel yanlız ben Anna kullanıyorum telim de Hackli.
Linkte ki klasörüindirdim fakat içinden sis dosyası çıkmadı bunu Anna ya nasıl kurbiliriz ?
bende de C6-01 Anna var hackli
o resoruce ve sys klasörlerini rar içinden direk C: ye çıkartacaksın
Effect klasörünü de E: nin içine çıkartacaksın
ekstra bir kuruluma gerek yok zaten telin hackliyse xplorer falan vardır onunla bu dediğim çıkartma işlemlerini yapıp restart yap tamamdır
Tema efektinin açık olup olmadığını da Temalardan kontrol et
sanırım Anna ile kullandığım için bazı yerlerde takılmalar oluyordu diğer konudaki efektlerde
burdaki efektleri denedim daha güzel olmuşlar daha rahat çalışıyor diğer konudakine göre
eline sağlık Kurtuluş abi
peki ilk çıkan belle de bir efekt vardı onu anna'ya uyarlayabilirmiyiz? şu ekranı yatay çevirince yumuşak şekilde dönen efekt sanırım iphone da ki gibiydi yada android tam hatırlamıyorum.
peki ilk çıkan belle de bir efekt vardı onu anna'ya uyarlayabilirmiyiz? şu ekranı yatay çevirince yumuşak şekilde dönen efekt sanırım iphone da ki gibiydi yada android tam hatırlamıyorum.
abi şuanki de güzel ama çok kaybolup geliyor ) başı döner insanın bakarken
onu da ayrı şekilde upload edebilirsen muhtemelen effects e attığımızda aktif olacaktır dediğin gibi
arkadaşlar zevkler ve renkler değişiyor her zaman.. bunları bılerek ve bunların farkında olarak ısteklerde bulunursak hersey daha guzel olcak gıbı sezıyorum ama yanlıs mıyım acaba ?
onlari tek tek degil dosya adi effects seklinde eger kullaniyorsaniz silin bun atin.kullanmiyorsaniz once effects yolunu degistiren sis dosyasini kurmalisiniz