4MaGuS
Üye
leptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için full oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilirBir mühendisin açıklamasına göre; yeni telefon ve phabletler çok fazla özellik içerdiği için uzun ömürlü batarya teknolojisi en azından bu bir iki yıl içinde imkansız ve bu yüzden bir çok telefon üreticisi "maximum hızda şarj" üzerinde çalıştıkmakta.
şuan için böyle bir laptop varmı bilgin varmı tavsiyen varmıleptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için fu ll oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilir
devamlı takip ediyorum şuan böyle bir leptop üretimine raslamadımşuan için böyle bir laptop varmı bilgin varmı tavsiyen varmı
aynen sadece pil üreticileri bunlar herhangibir lepop üreticisi falan degil, yani o yüzden bunların tamamen geliştirip kontrol ettikten sonra bir sorun çıkarmıyacak düzeyde ise daha sonra, anlaşmalı leptop üreticilerine satıcaklar, bu senin dediğin gibi 1-2 yıl sürebilir yani yakın zamanda pek beklemiyorum bende, bazı haberlere göre 2015 den sonra telefonların pillerinde büyük gelişmeler yaşanacak falna diyorlardı, belki o zamanlara doğru çıkartılır kesin bir şey yok yanio zaman sadece pilmi üretildi. Yakın zamanda Bi laptop düşünüyorum eğer öyle ise bekleyelim
anladım teşekkürler öyle 1 ay falan gitmesine de gerek yok laptop için 1-2 gün götürse bile süper olur tabii telefonlarda aynı durum normal kullanım için 4-5 gün Full kullanımda 2 gün götürse buda süper olur..aynen sadece pil üreticileri bunlar herhangibir lepop üreticisi falan degil, yani o yüzden bunların tamamen geliştirip kontrol ettikten sonra bir sorun çıkarmıyacak düzeyde ise daha sonra, anlaşmalı leptop üreticilerine satıcaklar, bu senin dediğin gibi 1-2 yıl sürebilir yani yakın zamanda pek beklemiyorum bende, bazı haberlere göre 2015 den sonra telefonların pillerinde büyük gelişmeler yaşanacak falna diyorlardı, belki o zamanlara doğru çıkartılır kesin bir şey yok yani
Dizüstü bilgisayar kullanıyorum (: eminim bu açıklamayı yapan Mühendiste kullanıyordur. Teknolojiye ayak uydurmak gerçekten çok zor. Mılyonlarca deneme yapılıyor. Ben senden öğrenmiş oldum şarjı 1 ay giden dizüstünü. Keşke bir yıl gidenini ya da kendi kendine şarj olanı yapsalar.leptop kullanıyormusun bilmiyorum ancak, bundan 6 ay önce leptopların sarjları için fu ll oyun oynamada dahi 1 ay gidebilecek teknoloji yapıldı, yakın zamanda telefonlar içinde yapılacak diyede not düşülmüşdü, ancak ne zaman ve nasıl olacak bilemiyorum, yani isterlerse şuan yapılabilir
Bence 5.5 e hiç gerek yok zaten 6 inç var930 5.2 yerine 5.5 olsa iyi olurmuş kamera on numara 1520 2.2 Ghz ama 930 2.3 Ghz bu da dikkatimi çekti pil ömrü hafıza vs nedir bakmak lazım göreceğiz
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu yorumu kimin için yaptın?Bu gülücük????? Hhaaayyııırrrr. Yav yine mi.hesap açtın? Senin boşa açtığın hesaplardan millet hesap bulamaz oldu. Nedir bu gülücüğü koyma olayın? Allah aşkına bırak artık bunlarında bari bu hesap ban yemesin!!!
Telgrafla gönderildi.
Bu yorumu kimin için yaptın?
Bizimki SDN'de ne yaptıklarını anlatıyorgece forumdan sürekli atılan biri tekrar yazmaya başladığı için yazmış bunu arkadaş. O sürekli atılan kişi devamlı gülücük atıyordu
Tost Makinası ile gönderildi.
Ben senin için dedi sandım da o arkadaş bu arkadaş değil diyecektim. Ben yanlış anlamışım pardon.gece forumdan sürekli atılan biri tekrar yazmaya başladığı için yazmış bunu arkadaş. O sürekli atılan kişi devamlı gülücük atıyordu
Tost Makinası ile gönderildi.
bu cihaz herkesi şaşırtmaya yeter herhalde.
New Lumia (April/2014): 5.2'' 2560x1440p Display, QSD805, 3 GB RAM, 3400 mAh, 32 GB, Lytrocam, Visio pureview cam, WP 8.1
Belki bugünün şartlarında değil ama Windows Phone 8.1'den sonra gelecek bazı uygulamalar ciddi donanımlar isteyebilir.Çok iyi ama hiç gerekli değil.
Android de bile artık 2 GB ram yeterliyken windows a hangi uygulamalar 3 gb RAM gerektirirki ?Belki bugünün şartlarında değil ama Windows Phone 8.1'den sonra gelecek bazı uygulamalar ciddi donanımlar isteyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?