işte Nokia telefonlara 3,5mm kulaklık dönüştürücü set (kargo dahil 9ytl)

Sponsorlu Bağlantılar

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
işte Nokia telefonlara 3,5mm kulaklık dönüştürücü set (kargo dahil 9ytl)
Nokia 'larda 3,5mm standart kulaklıkları kullanabilmenizi, aynı zamanda gelen aramaları telefonu kulağa götürmeden tek tuşla yanıtlamanızı sağlayan "çin orjinali"(nokia için aksesuar üreten firmalar) denen kullanışlı bi adaptördür.
arama geldiğinde, eğer o anda müzik dinliyorsanız parça otomatik olarak durur, adaptör üzerindeki tuşa basarak aramayı kabul edebilir ve telefonunuzu cebinizden çıkarmadan görüşmenizi adaptör üzerindeki mikrofon ile gerçekleştirebilirsiniz.

POP-PORT arabirime sahip tüm nokia marka telefonlarla uyumludur.

üzeri etiketli, vakumlu folyo paket içerisinde gelmektedir. vakumlu paketi yırtarak ürüne ilk siz dokunacaksınız.

Türkiye'nin her yerine kargo dahil satış fiyatı 9 YTL, Ankara içinse 7,5 YTL 'dir

Bir Önceki Satış:
http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=37729

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
uyumlu modeller;
pop-port arabirime sahip tüm nokia marka telefonlar.

keylog

Üye
bu alet 7610 desteklemiyo herhalde

keylog

Üye
çıkış tabikide var ama istersen 7610 a tak ta bi dene:)

güvercin

güvercin

Üye
aparat güzelde stero özelliğine sahip cep tlf larında bu özelliği sunuyormu? birde n serisi için üretilen aparat var ad-15 di sanırım buda sadece müzik dinlemeye yarıyo(3.5 mm takıp dinlemek için yani ) bu aparatı telefoncularda bulamadım acaba ayrı olarak satılmıyormu?

dreamboys69

dreamboys69

Üye
aparat güzelde stero özelliğine sahip cep tlf larında bu özelliği sunuyormu? birde n serisi için üretilen aparat var ad-15 di sanırım buda sadece müzik dinlemeye yarıyo(3.5 mm takıp dinlemek için yani ) bu aparatı telefoncularda bulamadım acaba ayrı olarak satılmıyormu?
orjinal nokia bulman çok zor.anca burdaki gibi yansanayi alcaksın...stero özellik var ve istersen bununla haporlere bile bağlıyabiliyorsun...

senibeni

Üye
asdasd

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bunu nası satın alacagız satın almak ıcın bır lınk vermemıs

__Midas__

__Midas__

Üye
konu 2007 de açılmış dikkat edelim

senibeni

Üye
arkadasım evet 2007 de acılmıs farkındayım o yusden ustune gıdıyorum benı bu aletı almam lazım ama afyon da bır turlu bulamıyorum bu aparata cok ıhtıyacım var yardımcı olacak bırı olursa sevınırım

levend

levend

Üye
arkadaşlar bu aparat ile kaliteli ses alabilirmiyim kullanan varsa söylesin bir de eskişehir de bulabilirmiyim teşekkürler

Üst Alt