youtube paylaş kardeş o siteden indiremiyom.. Hiç olmazsa herkes izler![]()

bunu yapanların amacını hâla anlayabilmiş değilim neyse
Nokianın tek övünebildiğimiz özelliği : sağlamlığı
bu bizim kullanığımız telefonlardan farklıdır mutlaka reklam olsun iye yapmışlardır hadi cesaret eden varsa yapsın aynısını bakalım sonuç ne olur bizim ekran en ufak bir şeye hemen çiziliyor yanlışmıyım
bu bizim kullanığımız telefonlardan farklıdır mutlaka reklam olsun iye yapmışlardır hadi cesaret eden varsa yapsın aynısını bakalım sonuç ne olur bizim ekran en ufak bir şeye hemen çiziliyor yanlışmıyım
yalan yok benim telefonun camının etrafındaki çerçevede iki küçük nokta var çünkü ikikere sert bir şekilde yere düşmüştü yüz üstü hemde bir samsung olsaydı o düşmeye dağılırdı buna eminim çünkü daha önce bir samsung parçaladım birdahada almam o telefonu
dogrudur cerceve çiziliyo bende kac kere düşürdüm hemde torna talaslarının üstüne düştü birde farketmeden telin üstüne bastım ama ekranda bir çizik yok bilen bilir torna talası jiletten daha keskindir o derece yani
----------Eklendi @ 09:03:04 ---------- Yazıldı @ 09:00:08 ----------
daha iki gün önce benim üç yasında yegenim var telefon delisi benim telle oynatken bi anda babasının 4s i görünce atttaaaa diye bagırdı bi baktım benim n8 uçuyor basarılı bir iniş gerceklestirdi ve hala tek parcaydı
ahahadamlar türkiyeden alsınlar o telefonu bak görün bunların hiçbirini yapamazlar. burda tel fiyatları baya yüksek ama yabancı ülkelerde daha uygungeçenlerde adam iphone4s in ekranını kırdı.ya düşündükçe sinirleniom
![]()
![]()