işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
Valla s^3e boyle oyun cikarsa olay olur ellerine saglik bu arada

punisher123

punisher123

Üye
Eline sağlık,oyun biterse symbian3 ün en büyük oyun eksikliği gidecek çünkü hiç fps türünde oyun yok,birde bunun counter gibi versiyonu olsa süper olur,bluetoothtan multili veya bot atıp oynayabilceğimiz bi kaç haritalı bişey :)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık,oyun biterse symbian3 ün en büyük oyun eksikliği gidecek çünkü hiç fps türünde oyun yok,birde bunun counter gibi versiyonu olsa süper olur,bluetoothtan multili veya bot atıp oynayabilceğimiz bi kaç haritalı bişey :)
Onuda yapıcam counter 1.5 uyarlıcam n8 e ama öncelikle şu oyunları bi bitirip satışa sunuyum gerisi gelicek zaten ayriyetten istek oyun konusu açıcam ordan herkrsin zevkine hitap eden oyunları yapmaya çalışıcam.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
sen bi bunu bitirde. Bakalım nasıl olcak

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Video nerde

ANIL

ANIL

Admin
Konuları birleştirdim. Buradan devam edelim. Video konu başında.

benighted

benighted

Üye
oyunu telefonlarda gorelim ozur dilerim her ne kadar bunu gerektirecek bisey yapmamis olsamda ancak hala onyargilarim var bize daha duzgun bi video yada daha uzun bi video koy yada bu elindeki demoyu paylas ben hala inanmis degilim. Onyargimin nedeni daha onceki konularindan kaynaklaniyor(ozellikle Tintin le ilgili olan).videonunda ben video oldugunu dusunuyorum bunun da bir nedeni var yeri gelirse aciklarim.ya guzel uzun bir video koy yada demoyu paylas calismismi gorelim.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Adama sataşıp sataşıp duruyordunuz. Melek kesildiniz bir anda. Neyse ben en başından beri inanıyordum hâla da inanıyorum. :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Onu bunu bırak hele bi sen konunu açsana hani varya özürlü olduna dair göremedim :D

taksit taksit kardeşim. Özür diledim. Oyunu telefonda görmeden kendimi rezil etmem

doquqan5

doquqan5

Üye
Ben zaten sana en son ki mesajda yumuşakça cevap verdim....

Bu açıklayıcı yumuşak ve normal konuşma seni incetmediğine göre herhangi birşey yapmama gerek yok..

Başta inanmamıştım ama son yorumu oku anlamlıca cevapladım :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Gelin şu konuyu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar !
R58'in (tabi gerçek ismi buysa) çektiği bu video kesinlikle SAHTEDİR ! Çünkü videoya dikkat ederseniz parmaklarını ekrana dokundurmadan hareket ettirdiğini ve parmaklarının hareketinin oyunla alakası olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Elektriğin kesik olmasıda bu işin bahanesiydi. Elektrikler kesikti bahanesiyle düşük megapixelli bir kamerayla bu videoyu çekti (Biz anlamayacağız ya özürlüyüz yada hıyarız ! ) İkinci bahanede oyununda hareket tuşlarının olmaması. Pardon video diyecektim. R58 resmen maxiceple ve üyeler ile dalga geçiyor ! R58'in daha önceden yaptığı yorumları ve açtığı konularıda biliyoruz zaten.

R58'E VERDİĞİM ÖZÜRÜ GERİ ALIYORUM VE BU KONUYU VE R58'İ ŞİKAYET EDİYORUM.
ARAMIZDA BÖYLE İNSANLARIN OLMASI BENİ BAZEN BU FORUMDAN SOĞUTUYOR !

BU KONU KESİNLİKLE :locked::locked::locked:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve arslanla
benighted

benighted

Üye
Gelin şu konuyu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar !
R58'in (tabi gerçek ismi buysa) çektiği bu video kesinlikle SAHTEDİR ! Çünkü videoya dikkat ederseniz parmaklarını ekrana dokundurmadan hareket ettirdiğini ve parmaklarının hareketinin oyunla alakası olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Elektriğin kesik olmasıda bu işin bahanesiydi. Elektrikler kesikti bahanesiyle düşük megapixelli bir kamerayla bu videoyu çekti (Biz anlamayacağız ya özürlüyüz yada hıyarız ! ) İkinci bahanede oyununda hareket tuşlarının olmaması. Pardon video diyecektim. R58 resmen maxiceple ve üyeler ile dalga geçiyor ! R58'in daha önceden yaptığı yorumları ve açtığı konularıda biliyoruz zaten.

R58'E VERDİĞİM ÖZÜRÜ GERİ ALIYORUM VE BU KONUYU VE R58'İ ŞİKAYET EDİYORUM.
ARAMIZDA BÖYLE İNSANLARIN OLMASI BENİ BAZEN BU FORUMDAN SOĞUTUYOR !

BU KONU KESİNLİKLE :locked::locked::locked:

kesinlikle katiliyorum en az 20 kere izledim videoyu eger cok dikkat ederseniz parmak hareketleri ve videodaki adamin hareketleri hic uyusmuyor zaten.bu bir onceki mesajimda da soyledigim gibi videodur sadece.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve SymbianHacker
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bu ön yargılı vatandaşlar sizin gibiler oldu sürece kimse bu şekilde ne oyun yapma işine girer nede çaba gösterir daha sabah özür falan dileyen şahızlar şimdide video sahte dedi ne diyim siz iflah olmassınız siz az bekleyin asıl bombayı size 2.videoda patlatıcam beni yorumlarıyla destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim

benighted

benighted

Üye
bizi goz gore gore kandirmaya calisan bu adam hak ettigi cezayi alacaktir ve bizi bir daha kandirmaya calisip bir de bize hakarete varacak kelimer ve uslupla konusamayacaktir.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi

kesinlikle katiliyorum en az 20 kere izledim videoyu eger cok dikkat ederseniz parmak hareketleri ve videodaki adamin hareketleri hic uyusmuyor zaten.bu bir onceki mesajimda da soyledigim gibi videodur sadece.
size gaz veren iyi veriyor bu açık.yazık size

benighted

benighted

Üye
bu ön yargılı vatandaşlar sizin gibiler oldu sürece kimse bu şekilde ne oyun yapma işine girer nede çaba gösterir daha sabah özür falan dileyen şahızlar şimdide video sahte dedi ne diyim siz iflah olmassınız siz az bekleyin asıl bombayı size 2.videoda patlatıcam beni yorumlarıyla destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim

kimseden ozur dilemedim ve gerektirecek bur sey de yapmadim

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

ne napacaksın bu sefer hangi bahaneyi uyduracaksın ? İnsanlarla dalga geçmek hoşuna mı gidiyor. Maxicep yönetimi seninle ilgilenecektir.

Arkadaşlar konuya yorum yaptıkça R58'in istediğini yapmış oluyoruz. Lütfen yorum yapmayalım !

benighted

benighted

Üye
size gaz veren iyi veriyor bu açık.yazık size

kimsein lafiyla hareket etmiyorum gorduklerim uzerinden konusuyorum.ayrica senin onceki konu ve vukuatlarindan sonra bunu soylemen abes kacmis. Illa birsey kanitlamak istiyorsan calistirdigin demoyu sitedeki uc moderatore gonder onlarda videoyu koysun gorelim.varmisin?

Üst Alt