Onuda yapıcam counter 1.5 uyarlıcam n8 e ama öncelikle şu oyunları bi bitirip satışa sunuyum gerisi gelicek zaten ayriyetten istek oyun konusu açıcam ordan herkrsin zevkine hitap eden oyunları yapmaya çalışıcam.Eline sağlık,oyun biterse symbian3 ün en büyük oyun eksikliği gidecek çünkü hiç fps türünde oyun yok,birde bunun counter gibi versiyonu olsa süper olur,bluetoothtan multili veya bot atıp oynayabilceğimiz bi kaç haritalı bişey![]()
sen bi bunu bitirde. Bakalım nasıl olcak

Onu bunu bırak hele bi sen konunu açsana hani varya özürlü olduna dair göremedim![]()
taksit taksit kardeşim. Özür diledim. Oyunu telefonda görmeden kendimi rezil etmem

Gelin şu konuyu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar !
R58'in (tabi gerçek ismi buysa) çektiği bu video kesinlikle SAHTEDİR ! Çünkü videoya dikkat ederseniz parmaklarını ekrana dokundurmadan hareket ettirdiğini ve parmaklarının hareketinin oyunla alakası olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. Elektriğin kesik olmasıda bu işin bahanesiydi. Elektrikler kesikti bahanesiyle düşük megapixelli bir kamerayla bu videoyu çekti (Biz anlamayacağız ya özürlüyüz yada hıyarız ! ) İkinci bahanede oyununda hareket tuşlarının olmaması. Pardon video diyecektim. R58 resmen maxiceple ve üyeler ile dalga geçiyor ! R58'in daha önceden yaptığı yorumları ve açtığı konularıda biliyoruz zaten.
R58'E VERDİĞİM ÖZÜRÜ GERİ ALIYORUM VE BU KONUYU VE R58'İ ŞİKAYET EDİYORUM.
ARAMIZDA BÖYLE İNSANLARIN OLMASI BENİ BAZEN BU FORUMDAN SOĞUTUYOR !
BU KONU KESİNLİKLE![]()
size gaz veren iyi veriyor bu açık.yazık size
kesinlikle katiliyorum en az 20 kere izledim videoyu eger cok dikkat ederseniz parmak hareketleri ve videodaki adamin hareketleri hic uyusmuyor zaten.bu bir onceki mesajimda da soyledigim gibi videodur sadece.
bu ön yargılı vatandaşlar sizin gibiler oldu sürece kimse bu şekilde ne oyun yapma işine girer nede çaba gösterir daha sabah özür falan dileyen şahızlar şimdide video sahte dedi ne diyim siz iflah olmassınız siz az bekleyin asıl bombayı size 2.videoda patlatıcam beni yorumlarıyla destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
bu ön yargılı vatandaşlar sizin gibiler oldu sürece kimse bu şekilde ne oyun yapma işine girer nede çaba gösterir daha sabah özür falan dileyen şahızlar şimdide video sahte dedi ne diyim siz iflah olmassınız siz az bekleyin asıl bombayı size 2.videoda patlatıcam beni yorumlarıyla destekleyen arkadaşlara teşekkür ederim
size gaz veren iyi veriyor bu açık.yazık size