fatih54102
Üye
ozaman söyle bakalım Qt ile mi yapılacak Carbide ile mi bize net cevap lazım. Edit ise onu da belirt.
ben çözdüm fps creator ile kod yazmadan game maker gibi bir araçla yapıyor. Aratın görürsünüz fps creator olması lazım.
ozaman söyle bakalım Qt ile mi yapılacak Carbide ile mi bize net cevap lazım. Edit ise onu da belirt.
carbide deyil QT donanımlı olacak ama Biraz daha farklı olacak.
not; carbide tema yapımında kullanılır ve ve benim kulladığım oyun prosunda çok zayıf kalır ve benin şuanki oyunu bu grafiklerle hiçbi s60^3 işletimli cihaza edit yapılamaz
ben çok gizli bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Videoyu görünce tanıdık geldi ama adını hatırlamıyordum. Sonradan hatırladım birazda inceledim nesneleri benzettim ve tahmin ettim. Yanılmış olabilirim yani sonuçta tahmin.
- - - Eklendi - - -
arkadaşların carbide dediği carbide c++ dır. Senin dediğin carbide is carbide.ui dir. Carbide.ui ile tema, carbide c++ ile uygulama hatta işletim sistemi yazılır.
yani gizli deyil ama android oyunlarında kullanılan bir program.ben çok gizli bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Videoyu görünce tanıdık geldi ama adını hatırlamıyordum. Sonradan hatırladım birazda inceledim nesneleri benzettim ve tahmin ettim. Yanılmış olabilirim yani sonuçta tahmin.
yani gizli deyil ama android oyunlarında kullanılan bir program.
Maşallah.Peki Symbian böyle bir şey mi ya?
Yorumda söyledim nova ile aynı olacak oynanış,tarzı vb adam hala gelip on kere nasıl olacak diyor ya.cıldırıyımmı,duvarlarımı yumrukluyum bilemedim en iyisi sinirden güleyim bari
bunları symbiana yerleştirirsen süper olur aslında.
oldu zaten kardeş merak etme n8 de oynanış videosunu yayınlıcam n8 için kısa bi demo kurucam.
Ki büyük ihtimalle symbianın belleden sonraki sürüm qt 5 ve qtquick 2.0 üzerine kurulu olacak bunu da yeni telefonlarla pazarlayacak....
Sadece benim öngörüm bu şekilde.
Fps creator u biliyorum o kadar güzel bir şey değil fps creator. Oyun yapmak için kendi oyun ve fizik motorunu kendin yazman lazım yoksa oyun fazla tutmaz. Örneğin valve firması Half life adlı oyunda Source ve Goldsrc motorlarını kullanmasaydı bu kadar tutacağını düşünmüyorum.fps creator belirli motorları kullanır.ben çözdüm fps creator ile kod yazmadan game maker gibi bir araçla yapıyor. Aratın görürsünüz fps creator olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?