Evet preview uygulamasını açınca geliştiriciler için hata düzeltme güncellemesi bu. kandırdım yazcan sandım bi an .![]()
peki şimdi bu ne güncelleme si
Yok hocam onu bana mahsus yapıyorlar galibaha bazı kişiler.ve şimdi biri çıkar derki daha önceki konular içerisinde paylaşılmıştı bu... bilmem anlatabildim mi?
ve bende senin iyi niyetine inandığım için öz eleştirilerde bulundum.. bu yorum benim ne demek istediğim anlaşılana kadar bir çok konu içerisinde aynen yazılacaktır....Yok hocam onu bana mahsus yapıyorlar galibaha bazı kişiler.
Teşekkür ederim hocam ama herzaman suçlu biz oluyoruz onun için biz göz yumalım yapçak bişey yok.ve bende senin iyi niyetine inandığım için öz eleştirilerde bulundum.. bu yorum benim ne demek istediğim anlaşılana kadar bir çok konu içerisinde aynen yazılacaktır....
Preview uygulamasını etkinleştirdiğinde WP'a gelecek güncellemenin önizlemesini alabilmen için gerekli güncellemepeki şimdi bu ne güncelleme si
Eğer güncelleme kod numarasını arama kısmında aratırsanız kaç konuda onlarca kez bahsedildiğini görürsünüz, etkin şekilde konuları takip edenler görür yeni bir şey de değil konu Lumia Blackten önce de geldi önizlemesinde de gördük bu güncellemeyi.ve şimdi biri çıkar derki daha önceki konular içerisinde paylaşılmıştı bu... bilmem anlatabildim mi?

benim sorunum da bu zaten daha önce paylaşıldığı halde kapatılması gereken 100 lerce konudan bir tanesi... galiba gece olmasından dolayı es geçilmiş....Preview uygulamasını etkinleştirdiğinde WP'a gelecek güncellemenin önizlemesini alabilmen için gerekli güncelleme
Eğer güncelleme kod numarasını arama kısmında aratırsanız kaç konuda onlarca kez bahsedildiğini görürsünüz, etkin şekilde konuları takip edenler görür yeni bir şey de değil konu Lumia Blackten önce de geldi önizlemesinde de gördük bu güncellemeyi.
Ne olur ne olmaz![]()