İşte güncelleme resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siyahsancak

siyahsancak

Üye
    Konu Sahibi
İşte güncelleme resimleri

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İlginç :cool

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ilginç ve neyin güncellemesi acaba bu? Yani şu 155 li olan mı 15 20 mb olan ?

TurboCall

TurboCall

Üye
Evet preview uygulamasını açınca geliştiriciler için hata düzeltme güncellemesi bu. kandırdım yazcan sandım bi an .:D.

siyahsancak

siyahsancak

Üye
    Konu Sahibi
işte bu yüklendi

Invoke

Invoke

Üye
155 yazıyor ya resimde :D

siyahsancak

siyahsancak

Üye
    Konu Sahibi
peki şimdi bu ne güncelleme si

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ve şimdi biri çıkar derki daha önceki konular içerisinde paylaşılmıştı bu... bilmem anlatabildim mi?

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İstisnasın Gurur Duy :cool

• Beğen
Tepkiler: emz

burakcan42

Üye
Developer hesabı açan herkese gelen artısı eksisi olmayn bir güncelleme.
heyecanlanma, heyecanlandırma :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yok hocam onu bana mahsus yapıyorlar galibaha bazı kişiler.
ve bende senin iyi niyetine inandığım için öz eleştirilerde bulundum.. bu yorum benim ne demek istediğim anlaşılana kadar bir çok konu içerisinde aynen yazılacaktır....

TurboCall

TurboCall

Üye
ve bende senin iyi niyetine inandığım için öz eleştirilerde bulundum.. bu yorum benim ne demek istediğim anlaşılana kadar bir çok konu içerisinde aynen yazılacaktır....
Teşekkür ederim hocam ama herzaman suçlu biz oluyoruz onun için biz göz yumalım yapçak bişey yok.

beats

beats

Üye
peki şimdi bu ne güncelleme si
Preview uygulamasını etkinleştirdiğinde WP'a gelecek güncellemenin önizlemesini alabilmen için gerekli güncelleme
ve şimdi biri çıkar derki daha önceki konular içerisinde paylaşılmıştı bu... bilmem anlatabildim mi?
Eğer güncelleme kod numarasını arama kısmında aratırsanız kaç konuda onlarca kez bahsedildiğini görürsünüz, etkin şekilde konuları takip edenler görür yeni bir şey de değil konu Lumia Blackten önce de geldi önizlemesinde de gördük bu güncellemeyi.

Ne olur ne olmaz :sirit:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve emz
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Preview uygulamasını etkinleştirdiğinde WP'a gelecek güncellemenin önizlemesini alabilmen için gerekli güncelleme

Eğer güncelleme kod numarasını arama kısmında aratırsanız kaç konuda onlarca kez bahsedildiğini görürsünüz, etkin şekilde konuları takip edenler görür yeni bir şey de değil konu Lumia Blackten önce de geldi önizlemesinde de gördük bu güncellemeyi.

Ne olur ne olmaz :sirit:
benim sorunum da bu zaten daha önce paylaşıldığı halde kapatılması gereken 100 lerce konudan bir tanesi... galiba gece olmasından dolayı es geçilmiş....

TurboCall

TurboCall

Üye
.:sirit:.

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar anlamıyorum yahu daha burada yöneticiler elinden geleni yaparken ve kaldı ki burada bir yönetici varken hala ya gereksiz konu kapattıklarını iddia ediyorsunuz ya da haksız yere. Şuana kadar açtığınız konuların içeriklerine paylaşmadan önce dikkat ederseniz zaten ne yöneticiler konunuzu kapatacaktır ne de silecektir. Fakat durum böyle iken bu adamlarında konuları silmesi veya kilitlemesi gayet doğaldır. Şuan yazdığınız konu bunun en büyük kanıtıdır daha biraz önce ki konuda arkadaşa detaylı açıklamayı yapmama rağmen ikinci bir konu açılmış bu adamlar bu konuyu silmesin veya kilitlemesin de ne yapsın. Biride çıkmış biz göz yumalım vs. demiş e be arkadaş bu yönetimin sana gösterdiği sabrı emin ol bir başkası göstermezdi ama görmezden gelen sen ol. Tek taraflı düşünmeyin lütfen bazı şeyleri burada ki düzeni korumak için kullanıcı dikkat etmezse o adamlarda görevini yapar.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve kaygisiz43

skynet

Üye
Uyku modundayım ama yinede bulunsun :sirit:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
way be güncellemeye bakk. Mı dememiz gerekiyor şimdi anlamadım ben ilginçlik nerede :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt