OğuzcanAbi
Üye
samsung galaxy sgs2![]()
kesinlikle

samsung galaxy sgs2![]()

teşekkürler oğuzcan![]()

evet nokiadır sadece 2 telefonu var o listede hiç güleceğim yoktuAndroidli tek sevdiğim telefon ; Optimus BlackÇok fena ya. SGS2'de fena değil ama kumanda gibi o da ya
Nokia'ya zaten lafım yok benim her zaman 1. Nokia'dır![]()
Teşekkürler Oğuzcan güzel oldu böyle![]()

samsung artıkevet nokiadır sadece 2 telefonu var o listede hiç güleceğim yoktu

evet nokiadır sadece 2 telefonu var o listede hiç güleceğim yoktu
c6 01 mi o zaman galaxy ace ve gio yu da ekler ki bana göre n8 orayı hiç mi hiç haketmiyorN8 ve E7'yi eklersen C7 ve C6-01'i eklemek zorundasın teknik olarak.
Ve bunlarla donanım olarak aynı olan x7'de eklenebilir.
N9 da zirve yapar bunların yanında eklememen yanlıs olmus.
Al sana 6 tane model ki bana göre N900 ve E6'da bu listeyi hakediyor...
Ace ve gio eklenirse X6 C6 N97 5800 gibi modeller de eklenirc6 01 mi o zaman galaxy ace ve gio yu da ekler ki bana göre n8 orayı hiç mi hiç haketmiyor

senin şimdi dediğine bakılırsa eğer x6 c6 n97 ve 5800 ı bira galaxy ace ile kıyaslıyon gülmek istiyorum x6 c6 5800 n97 nedir ki yaa gio bile bunların hepsinden iyi sen şimdi bunları akıllı telefon kategorisine mi sokuorsunAce ve gio eklenirse X6 C6 N97 5800 gibi modeller de eklenir
Burdan da en iyi diye bir kavramın olmadıgını ögrenmis oluyoruz
N8 o listede olmayı hakediyor dostum daha ne olmalı bir telefonda bilmiyorum açıkçası![]()

senin şimdi dediğine bakılırsa eğer x6 c6 n97 ve 5800 ı bira galaxy ace ile kıyaslıyon gülmek istiyorum x6 c6 5800 n97 nedir ki yaa gio bile bunların hepsinden iyi sen şimdi bunları akıllı telefon kategorisine mi sokuorsun
n8 varsa eğer acenin kesinlikle olması gerekit

galaxy mini de 600 mhz işlemci var ve pes 2011 gt racing gibi birçk oyunu takılma olmadan oynuyorO kadar körü körüne yorum atiyosun ki simdi niye diye sorsam 'İslemci hızından baska biseyden söz edemezsin'
Android için 1 Ghz ideal 800 Mhz minimumdur.800 mhz'nin altındaki androidler racing thunder'ı bile dogru düzgün çalıstıramıyor haberin var mı?
Gio harika bir model uygun fiyatlı bir model ama o bile arada kasıyor diye söylüyorlar arkadaslar.
Symbian 434 mhz ile çatır çatır çalısıyor.Tamam 5800 da sorunlar var ama N97,C6 ve X6 tamamen stabil telefonlar
İslemci hızı hariç Ace'nin üstün pek yani yok X6 ve rezistif olması hariç N97'ye göre...