İşte Dünyanın En Pahalı Otomobilleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cazgir

Üye
Bugünden itibaren harçlıklarımdan biriktirmeye başlıyorum

keano

Üye
muhendislik harikasi bugatti yaa.... 450km/s basarken komforlu olan nadir araclardan biridir... bide pistte ucaklar iste... yaa araba (degilerde okudugumagore) sehir icinde surmek icin felan gayet uysal ve konforlu bi aracmis.. spor suspansiyon omuriligini halletmiyomus... zaten zarar ediyolar o arabanin satisindan, ama firma sadece W16 4 turbolu motorlu 400bilmemkac basan bi aracin yapilabilecegini kanitlamis oldu.. bidaha gelmez boylesi bence... Pagani Zonda'da deli arac aslinda yaa.. tam playboy arabasi

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(RQMEQ &#064; Mar 14 2006, 03&#58;53 PM) [post=297195]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tebrikler

Ünal üzülme hafta sonu güzel bir kupon yaptıkmı hayallerin gerçek olur. Söz soför olarak seni alacam yanıma

[/b][/quote]

senin kupon yapmana gerek yok ki&#33; biraz akıllı olsan alırsın. mesela meselaaaaaaaa ha buldum. her hafta iddaa&#39;da kaybettiğin paraları toplarsan alırsın

isimsiz_

Üye
pahalı işte

POWER

POWER

Üye
Bende war bunlardan birkaç tane....Biri fabrikda kaldı diğerini çaldılar..bir tane daha war aslında oda rüyamda arada bir biniyorum yinede çok benzin yakıodu tüp taktım....

_BECK_HAM_

Üye
aga bu arabalar manyak yaww..

crows

crows

Üye
abi çok kötü bir hastalık bu yaa araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt