işte çok tutulan "AD-41" 3,5mm dönüştürücü adaptör !

Sponsorlu Bağlantılar

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
işte çok tutulan "AD-41" 3,5mm dönüştürücü adaptör !

Açılmamış Kutusunda %100 Orjinal Ürün, "GERÇEKTEN ORJİNAL"

Ankara kvk, ve genpa teknik servislere bizzat kendim götürüp orjinal olduğunu teyit ettirdim. aldıktan sonra içinizdeki kuşkuları gidermek adına böyle bi işlemi sizde kendi ilinizdeki kvk, genpa genel/bölge istediğiniz servise götürüp yapabilirsiniz. bu aparatları temin ettiğim yer zaten kvk yada genpa gibi telefon bayi yada teknik servislere bu ürünü tedarik eden toptancılardan bitanesi, en büyüklerinden biridir.

hiç bi şekilde açılmamış, kutulu bi şekilde satılan set içerisinde;
resimlerden de görüldüğü gibi müzik çalar uygulamasını kontrol edebilen tuşları(yanlışlıkla basmaları önlemek için klit tuşu da var), gelen aramaları cvplamayı sağlayan mikrofonu ve en önemlisi 3,5mm standart kulaklık girişi olab AD-41 adaptör..., ve 3 ayrı boyda yedek lastiği bulunan, kulakiçi hs-20 kulaklık bulunmaktadır.

bizi asıl ilgilendiren ad-41 adaptörü ( kasa + kablo dahil) ele aldığınızda hemen farkedeceğiniz üzere yumuşak, dokulu plastiktendir. arka kısmında aparatı gömlek, tişört..vb üzerine sabitlemenizi sağlayacak 360 derece dönebilen kıskaç kısmı bulunmaktadır.

Cihazın KVK yada GENPA 'lardaki fiyatı 50 - 56 YTL Arasında Gidip Gelmektedir.

nokia telefonunuzda Sennheiser, Koss, Jays, creative gibi kaliteli marka kulaklık kullanmak isteynelere önerebileceğim içi dışı sarı (bakır herhalde) orjinal nokia aksesuarıdır ad-41...
nokia nın üzerinde gelen müzik çalar uygulaması dışında, diğer 3. parti müzik çalar uygulamalarınıda desteklemektedir. örneğin: LCG jukebox

bu seti, 35 ytl den sunuyorum. istediğiniz kargo şirketine yada otobüs firmasına verilir. bu boyda bi ürün için kargo şirketine göre fiyatlar 3 -6 ytl arasında gidip gelmekte. bu fark genelde büyük şehirler ile doğu illeri, köy kasaba mezra..vb yerler arasında olmakta, ama siz nere söylerseniz oraya gönderirim... pm ile, mail atarak, msn üzerinden , her şekilde bana ulaşabilirsiniz, profilim gizli değildir. kolaylık olsun diye şöyle bi güzellik yaptım:
AD-41 & HS-20 Kulaklık Seti: 35 YTL
Kargo: Sizi küsüratlardan kurtarıp düz hesap yaptım; 5 YTL
Toplam: 40 YTL
doğu illeri, ilçe ,köy, mezra, kasaba.. gibi yerlerde kargo parası 1 -2 YTL fazla çıkabilir. siz bana tam adresinizi verin bende size kargonun tam olarak kaç para tuttuğunu söyliyeyim..

cihaz Pop-Port arabirimine sahip yeni nesil v9.1 ve üstü symbian kullanan tüm cihazlarda çalışmaktadır. 6233, 6288, 6270, 6280, 6111 gibi son dönem çıkan standart sistem tüm cihazlarda da çalışmaktadır.
aşağıdaki resimde eksik bilgiler var. sadece başlıca modelleri göstermiş, n93i var ama n93 yok.., e60, e61 var ama yeni gelen e65 yok...vb yani aşağıdaki liste aldatıcı olabilir.. bu konuda bana pm ile ulaşabilirsiniz.

Türkçe Kullanma Kılavuzu ( PDF):

Başkaları Kaça Satıyor:

chadashh

chadashh

Üye
gerçekten iyiymiş bea;)

POWER

POWER

Üye
Benim tele olmuyo yooosam alırdım kardeş...Güzel bişi...

face1tr

Üye
    Konu Sahibi
satış bitmiştir arkadaşlar...

haftaya bi parti daha getirtmeyi planlıyorum, ilk siz almak isterseniz bana bi özel msj atın, geldiğinde ilk size gönderirim.

face1tr

Üye
    Konu Sahibi

yeni ürünümüz çin orjinali denen, nokia için hazırlanmış yan sanayi bi adaptör. malzeme kalitesi en az ad-41 kadar iyi, üzerinde dönüştürücü aparatı elbise, gömlek..vb üzerine tutturmanızı sağlayacak klips ve gelen aramaları telefonunuza dokunmadan kabul edip cvplamanızı sağlayacak düğme ve mikrofon bulunmaktadır.

3,5mm DÖNÜŞTÜRÜCÜ VE MİKROFONLU BU KULAKLIK SETİNİN FİYATI: TÜRKİYENİN HER YERİNE KARGO DAHİL 10 YTL 'DİR.

bu aparat POP PORT arabirime sahip TÜM NOKİA TELEFONLARLA UYUMLUDUR.

bununla ilgili yeni bi konu açacam. ürün vakumlu özel paket içinde bandröllü, seri nolu..vb gelmektedir. aparata ulaşmak için basınçlı folyo şeklindeki paketi yırtmak gerekiyor. yani aldığınız takdirde ilk açan siz olacaksınız.

ayrıntılı resimlerle bu gece yada yarın ürün ile ilgili bi konu açacam..

face1tr store[:'(]

superpower1989

Üye
arkadaşım ben bu üründen almak istiyorum üstünden baya geçmiş ama hala yeni satış yapacaksan almak istiyorum.buraya mesaj atarsan sevinirim

ziyaliv

Üye
arkadas ürünün gercek kutulu detaylı fotosunu bana yolla urunu hemen alıyım

taylan91

Üye
abi hâlâ satıyorsan almak istiyorum pm atar mısın?

ShadowMan311

ShadowMan311

Üye
şatış devam ediyor mu acaba eğer ediyorsa birşey soracağım bu ürün sanırım n70 e uyumlu ve sanırım n70 e olan hemen her aksesuar 6630 a da uyumlu sadece adaptör ne kadar acaba...

blackhbosss

Üye
en güzel kullaklık gene

levend

levend

Üye
dostum bende alabilirim bu gün 23 mart 2010 bir kaç içinde cevap yazarsan nasıl alabiliriz bilgilendirirsen sevinirim . Teşekkürler

Üst Alt