İşte Budur ! Samsung u800 soul-b ! Come On

Sponsorlu Bağlantılar

ryu58

Üye
    Konu Sahibi
İşte Budur ! Samsung u800 soul-b ! Come On
arkadaşlar 2 gün önce aldım u800 ü performans fiyat açısından HARİKAA ! yanlız aradım taradım oturdum ağladım tema oyun program hiçbirini bulamadım bulamadım :(

soru 1: tema yükleniyormu ? (wallpaper değil tema)

soru 2 : u800 e oyun yükleniyormuş ama u800 oyunu hiç bulamadım forumda aradım taradım yok bilen biri varmı link ? ayrıca sitede verilen anlatımı yapamıyorum bitürlü daha basiti kolayı yokmu ?

soru 3 : mp4 formatındaki bazı videoları "desteklenmeyen çözünürlük" hatası verip açmıyor bazılarını ise açıyor bunun bir çözümü yok mu ?

soru 4: u- serisine olan tüm program oyun vs benim u800 dede açılırmı?

soru 5 : telefon aşırı yavaş mesaj yazarken tuşlara basıyorum harfler ekrana 2 sanie sonra teke teker geliyor aynı şey numara yazarken vs vs vs heryerde oluyor benim telmi sorunlu acaba? tuşlara basıyorum ama 2 3 sanie sonra algılıyor ??

KONUYLA iLGİLENİP KONUYA CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM

yardımlarınızı bekliyorum bnm için çok önemli:)

ryu58

Üye
    Konu Sahibi
kocaaa sitede bi cevap yazan yokmu abilerim ablalarım ??

Yigit315

Yigit315

Üye
Kardeş mrb.Bende bu telden kullanıyorum.Alalı 1 ay oldu.Alırken çok mutluydum ama şuan çok pişmanım:(.Ne tema ne oyun hiç bişi yüklenmiyor lanet telefona.Gelelim yavaşlama sıkıntısına kardaş bende de aynı sorun wardı ama ben ekran aydınlatmasını biraz azalttım ve sanki biraz fayda edermiş gibi oldu.İstersen bi dene.

DJPLAYtr

DJPLAYtr

Üye
bende alcaktım arkadaşlar söylediğiniz için çok teşekkürler vazgeçtim şimdi

--------------- Ekleme ---------------

oru 3 : mp4 formatındaki bazı videoları "desteklenmeyen çözünürlük" hatası verip açmıyor bazılarını ise açıyor bunun bir çözümü yok mu ? demişsin bilgisayarına 3gp çevirici bi program yükleyip destekleyen bi türe çevirebilirsin programın adı tvc310 saygılarımla

sahade

Üye
bende dün aldım ama yazdıklarınızı okuyunca ya çokmu kötü iademi etsem diye düşnmeye başladım bide L700 vardı o konuda bilgisi olan varmı

acati

acati

Üye
saçmalamayın. Forumda arayın veya internette u800 java yükleme die bi sürü kaynak var. Çok kolay yüklenebiliyor. Ayrıca 240*320 byoutunda bi dolu java uygulama ve oyun var sitede. Sivaslı arkadaş istemiyorsa telefonuna kutulu ise 160TL vereyim hemen?

sahrut1111

sahrut1111

Üye
Arkdaşlar ya kendinize gelin şu anda samsung u800 samsung firmasının en modüler telefonlarından biri ben kullanıyorum ve..
1.ßen telefonuma msn yükledm opera mini yükledm internette de rahatça gezinebiliyorum + olarak oyunda yükleyebiliyorum ancak ben bunları u800 cep telefonumdan internete girip yapıyor yani pc ye indirip sonra tele atmıyorm sizde cep telefonunuzdan wap.getjar.com adresine girin istediğin içeriği indirin
2.tema desteklemiyo ancak kendiniz cepte temayı yaratabiliyorsunuz :)
3.Telefon yavaş çalışması konusunda bende size katılıyorm ama yapcak brşey yok
ii günler:oke:

emrullahacar95

Üye
kardeş telefona oyun yükleniyor benimde telefon u800 şimdi anlatıyorum
1-telefonu usb ile pcye bağla
2-medya oynatıcı modunda aç
3-phone kısmınas tıkla burada Games diye bir klasör oluştur
4-içine oyunun .jar ve .jad klasörlerini at
5-telefonda ana ekranda iken *#6984125*# yaz internals bölümüne gir
6-master bölümüne *#9072641*# yaz storage settings yazan bölüme gir
7-uptade java db yi seç oyjn yüklenmiştir
İyi Eğlenceler....:oke:

cankatanibo

cankatanibo

Üye
Samsung u800 e msn yi hangi siteden alabilirim... :hmmm

farcon

Üye
arkadaslar bende de bu telefondan var ama soyle bir sorun var benim usb data kablom yok 2. el oldugu icin ancak diger telefonumdan nokia 6680 den jar jad dosyalarini atmak icinse isim degistirip atiorum mecburen cunku korumali nesneler gonderilemz die bi uyari cikio, e ben isim degistirip attigimda bu sefer samsung desteklenmeyen dosya turu dio sonradan .jar .jad uzantisi eklesemde olmuo bunun bi caresi var midir, tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

caresi yok mu hic?

İZZET_1

Üye
ben alalı 2 yıl oldu cok pişmanım kimseye tavsiye etmiorum oyun tema muzik hiçbisey yuklenmio

Üst Alt