SlashGun
Üye
İstanbul - Kartal'dan Sorunsuz Temiz 6120 Classic
Arkadaşlar biliyorsunuzki Nokia'nın En hızlıları arasında yer Almaktadır, Bu cihaz..
Alma sebebim Yanlız sadece ve sadece İşletim Sisteminin canavar gibi Olmasındandır.
Nokia N73 ile Benzer İşletim Sistemi vardır. Fakat İşletim Sisteminin Adı S60 9.2 diye geçer. Birebir N73 Oyunları, Temaları, Programları Kullanılabilir. İşletim Olarak N73'e göre 5 Basar. Zaten beni Takip edenler bilir. N73 kullandım bi ara. O telefonun Kamerası ve Sesinden başka İlgimi çeken bir Tarafı yoktu
Herneyse. Bu Telefonda nelermi var Peki ? Kısa ve Net arkadaşlar. Bi WiFi'si yok
3G'si felan Hepsi var.
Donanım olarak. Size Telefonu, Orjinal Şarş Cihazını, Bizzat Kendimin aldığı Kingston 2GB Hafıza kartını '' KARGO YOLUYLA '' yollayacağım. Tabii Parasını Kapıda ödemek Şartıyla. Kartal Civarında veya Yakınlarımda olanlarla Yüz yüzede Görüşebiliriz. Farketmez.. Telefon fazla yıpratılmadı. Sadece hoparlörün en üstünde siyah olan rengi biraz oda ufak çok göze batmıyor zaten. Boya atması var Hepsi bu Başka Akar'ı Kokar'ı Yok
450 liraya aldım.
200 istiyorum. Onun Dışında 6500 Slayt ile Takas Olur.
İlgilenen Arkadaşlar Bana '' Maxicep '' deki Cep Tel. Aksesuar Bölümü yani burayla Ulaşın Şimdilik. Ben konularımı Mesajlarımı Sürekli takip etmekeyim Şu aralar.. Emin olun yazdıklarınızı Bir bir Okuyacağım Şüpheniz olmasın. Kısaca Altada paraf Geçeyim. Resimlerinide En kısa zamanda Ekleyeceğim. Daha iyi anlaşılması İçin
Fiyat : 200
Takas : 6500 Slayt ( Gri - Siyah Renk )
Alma sebebim Yanlız sadece ve sadece İşletim Sisteminin canavar gibi Olmasındandır.
Nokia N73 ile Benzer İşletim Sistemi vardır. Fakat İşletim Sisteminin Adı S60 9.2 diye geçer. Birebir N73 Oyunları, Temaları, Programları Kullanılabilir. İşletim Olarak N73'e göre 5 Basar. Zaten beni Takip edenler bilir. N73 kullandım bi ara. O telefonun Kamerası ve Sesinden başka İlgimi çeken bir Tarafı yoktu
Herneyse. Bu Telefonda nelermi var Peki ? Kısa ve Net arkadaşlar. Bi WiFi'si yok
3G'si felan Hepsi var. Donanım olarak. Size Telefonu, Orjinal Şarş Cihazını, Bizzat Kendimin aldığı Kingston 2GB Hafıza kartını '' KARGO YOLUYLA '' yollayacağım. Tabii Parasını Kapıda ödemek Şartıyla. Kartal Civarında veya Yakınlarımda olanlarla Yüz yüzede Görüşebiliriz. Farketmez.. Telefon fazla yıpratılmadı. Sadece hoparlörün en üstünde siyah olan rengi biraz oda ufak çok göze batmıyor zaten. Boya atması var Hepsi bu Başka Akar'ı Kokar'ı Yok
450 liraya aldım.200 istiyorum. Onun Dışında 6500 Slayt ile Takas Olur.
İlgilenen Arkadaşlar Bana '' Maxicep '' deki Cep Tel. Aksesuar Bölümü yani burayla Ulaşın Şimdilik. Ben konularımı Mesajlarımı Sürekli takip etmekeyim Şu aralar.. Emin olun yazdıklarınızı Bir bir Okuyacağım Şüpheniz olmasın. Kısaca Altada paraf Geçeyim. Resimlerinide En kısa zamanda Ekleyeceğim. Daha iyi anlaşılması İçin
Fiyat : 200
Takas : 6500 Slayt ( Gri - Siyah Renk )