Oğuzhan
Üye
Ben haziranda giderim büyük ihtimalle eylüle kadar.
Sortie, ghetto beni beklerO aralar buluşma olursa da katılmak isterim
![]()
seni clubber senii

Ben haziranda giderim büyük ihtimalle eylüle kadar.
Sortie, ghetto beni beklerO aralar buluşma olursa da katılmak isterim
![]()

seni clubber senii![]()

buluştular
Müdürüm linkler sizin yüzünüzden patladı, size kırılmış link yerine kurbağa 🐸 fotoğrafı olmuşundan lazım aslında...Kaç defa forumdaki üyelere fotoğraf ve kısa video yükleme hakkı verilsin dedim, eskiden diğer forumlarda konu açtığımda, gidip bunu hızlıresim sitesine yüklemiyordum. Velhasıl kelam resim yükleme hakkı üyelerimize verilmedi, foruma uğramayan yöneticilere verildi, onlarda foruma uğramadılar, sonuç olarak konuyu açan emeklide olsa, sonuç değişmedi.Ah şu linkler patlamasaydı da , eskilere bir gidebilseydik...![]()
Müdürüm linkler sizin yüzünüzden patladı, size kırılmış link yerine kurbağa 🐸 fotoğrafı olmuşundan lazım aslında...Kaç defa forumdaki üyelere fotoğraf ve kısa video yükleme hakkı verilsin dedim, eskiden diğer forumlarda konu açtığımda, gidip bunu hızlıresim sitesine yüklemiyordum. Velhasıl kelam resim yükleme hakkı üyelerimize verilmedi, foruma uğramayan yöneticilere verildi, onlarda foruma uğramadılar, sonuç olarak konuyu açan emeklide olsa, sonuç değişmedi.

Üyeleri değil, forumda görsel ekleme olmamasını eleştiriyorum.Nispeten haklısınız hocam. Uzunca bir süredir ne yazık ki aramız da yoklar.. Hayat telaşı herkesi sarmış durumda.![]()
Üyeleri değil, forumda görsel ekleme olmamasını eleştiriyorum.

nereye gitmişim@0sıfırcı gittin mi sen?
Ne olacaksa oldu zaten...Anlıyorum sizi. Tecrübe ile paralel işler biraz da . Keşke olmasaydı tabi.![]()

beleş bieşy varsa giderdin sennereye gitmişim
gidecek yerim mi var
sen mi gitmiştin bu muyduı tam hatırlamıyorum ama bir ara benzer bişey yapılmıştı gidenler olmuştu ama hatırlayamadım zamanını@DarkredBlue61 diyeyim mi ?
bak bu doğru iştebeleş bieşy varsa giderdin sen
bakkal emmi helva yapsana diyosun anlıyorum efenimbak bu doğru işte
ana beleş olan tek şey oda çok eskiden sakızdı
5 kuruştu
arada bakkal emmiler
al senin olsun derlerdi