Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:eller: ----> Bu smileyi kullandıkça aklıma Minoo gelecek artık :D

İnsan gerçek hayatta da kullanır mı bu smileyi ya laf arasında "iki nokta eller iki nokta" dedi manyak :D

• Beğen
Tepkiler: minoo ve vapur dumanı

minoo

minoo

Üye
:eller: ----> Bu smileyi kullandıkça aklıma Minoo gelecek artık :D

İnsan gerçek hayatta da kullanır mı bu smileyi ya laf arasında "iki nokta eller iki nokta" dedi manyak :D

:ehe Ben kullanırım öyle :eller:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Cezzbedici3
doctorrr

doctorrr

Üye
minoo

minoo

Üye

bizde vatsapta konuşurken artık burdaki smilelerı kullanıyoruz hadi bunu anladım hadi anladım bunu, iki nokta eller iki nokta nedir arkadaş ya

Biz aylardır öyleyiz zaten. Msndeki ifadelerimiz bile aynı bizim :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Msn de whatsapp da kullansın sorun yok alışkanlıktır, ağzıyla söylüyo yahu :D
Onu söylemeye uğraşasıya kadar ellerinle aynı hareketi yapsana :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Oysaki sizler gibi yaşı büyük insanlardan böyle çocuksu şikayetler ve atarlanmalar yerine biraz olgunluk beklerdim...

annede anne. Şaka 1 yapılur 2 yapılır. Ben gereken olgunluğu gösterdim. Azımıda açtırdınız susturun bakalım şimdi

Benim hayat şartlarım , eğlence anlayışım , zevklerim değişik dedim dimi size. Ben kusura bakmayın ama bataklıkta şimşekli bi havada yağmur yağarken bile dışarıda çıkar mangal bile yaparım. Ben böyle gördüm , böyle büyüdüm. Deli bi ruhum var. Bana kışın şortla çık dışarı de çıkarım. Benim için hava şartları engel değil hatta hava şartlarını konuşmam bile... O havadada çok bişey yoktu dışarda yağmur kesilmişti ve hava ılıktı... Neyse bunu tartışmayacam şimdi...

Ekliyorum : Sizin hava şartları düzgün değil demenizi normal karşıladım. Bişey demedim zaten. Ama siz üstüme gelmekte ısrar ediyorsunuz. umarım yaşınızın gereğini yaparsınız....

(bunu herhangibir kişiye yazmadım. Sadece buluşmadan sonra baya bi yüklenildi bu konuda bana. )

şakamı yoksa başka bişeymi anlamadım artık. Kaç kişi bana bu konuda haksızsın dedi. Ulan tamamenmi haksızım? Ben sadece böyle olsaydı daha iyi olur dedim herkes benle zıtlaşmaya başladı anlamadım gitti ...

Şimdi İsmail, kendi adıma söyleyim ben valide mesajını sırf espri olsun diye ve seni sıcakkanlı birisi olarak gördüm diye yazdım. Şakanın sana fazla yapıldığına dikkat etmedim. O yüzden yazdıklarının hepsini üzerime almıyorum. Bence milletde sırf şaka olsun diye ve seni sevdiklerinden yazmışdır. Alay için yazdıklarını zannetmiyorum. Çok alınmışsın. Anne rızasını almanın yaşı olmaz. Ben 34 yaşındayım halen haber veriyorum. Anne ve Babanın gözünde asla büyümezsiniz. Madem bu kadar sevmiyorsun, şaka yapmamaya dikkat edelim o zaman...

• Beğen
Tepkiler: Tuba

cukuleaks

Üye

Şimdi İsmail, kendi adıma söyleyim ben valide mesajını sırf espri olsun diye ve seni sıcakkanlı birisi olarak gördüm diye yazdım. Şakanın sana fazla yapıldığına dikkat etmedim. O yüzden yazdıklarının hepsini üzerime almıyorum. Bence milletde sırf şaka olsun diye ve seni sevdiklerinden yazmışdır. Alay için yazdıklarını zannetmiyorum. Çok alınmışsın. Anne rızasını almanın yaşı olmaz. Ben 34 yaşındayım halen haber veriyorum. Anne ve Babanın gözünde asla büyümezsiniz. Madem bu kadar sevmiyorsun, şaka yapmamaya dikkat edelim o zaman...
oooof of. bu gece sayfalar dolusu yazsam beni kimse anlamayacak. Artık yazmaktan yoruldum. Ben şakaları demiyorum şakalar ayrı bi yere. cidden arka arkaya söyleyince insan artık bunalıyor. Önüme çıkan " annen ne dedi ? annene sordunmu ?" deyince normal bir tepki verdim aslında...

34 yaşında bile anne ve babaya haber veriyorsun abi zaten öyle olması gerekir. Bende haber vermem gerekir ve veriyorumda. Ama beni ayağımın dibindeki ne bileyim izmite , gölcüğe hatta 20 dklık değirmendereye bile yollamıyorlarsa işler değişir ....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ismail adamın dibisin kardeşim ...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İso keyfine bah yavrum herkez seni seviyo, burda yanlış insan yok sen de yanlış değilsin devam et bi yuvarlan kendine gel hadeeee :d:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, Cezzbedici3 ve HacKLess

cukuleaks

Üye
İso keyfine bah yavrum herkez seni seviyo, burda yanlış insan yok sen de yanlış değilsin devam et bi yuvarlan kendine gel hadeeee :d:
Ben kendimdeyim güven abi. Kendinde olmayanları kendine getirmeye çalışıyorum farkettiysen :)

- - - Eklendi - - -

Neyse. Yeter bukadar artık. Ben kendime düşen görevi yaptım ve göstermem gereken olgunluğu gösterdim . bu konu burda kapansın :oke:

doctorrr

doctorrr

Üye
la ismail benim ailemle ilgili öyle bi' sıkıntım yok hatta bazen masamda çok vakit geçiriyorum diye notlarımı saklıyorlar falan pcde çok kalırsam bi' ton tatava yapıyorlar onun haricinde dışarı çıkmıyorum diye beni kapı dışarı ediyorlar :D şu sıralar insan içine karışmaya başladım onların zoruyla :D yalnız takip etmeleri falan güzel bişey n'olacak ki sen aykırı bişey yapmıyorsun zaten :) gidip kedi mi kesiyon satanist ayinlerine mi katılıyon olum :D ya da ne biliyim anarşistlerle polis mi taşlıyon :D bırak ebeveynuslar bi' müddet sonra oluruna bırakacaklar zaten :) bu senin ana kuzusu (çok varoş lan bu ana kuzusu nedir ama kelime bulamadım başka) olduğun manasına gelmez :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve HacKLess

cukuleaks

Üye
la ismail benim ailemle ilgili öyle bi' sıkıntım yok hatta bazen masamda çok vakit geçiriyorum diye notlarımı saklıyorlar falan pcde çok kalırsam bi' ton tatava yapıyorlar onun haricinde dışarı çıkmıyorum diye beni kapı dışarı ediyorlar :D şu sıralar insan içine karışmaya başladım onların zoruyla :D yalnız takip etmeleri falan güzel bişey n'olacak ki sen aykırı bişey yapmıyorsun zaten :) gidip kedi mi kesiyon satanist ayinlerine mi katılıyon olum :D ya da ne biliyim anarşistlerle polis mi taşlıyon :D bırak ebeveynuslar bi' müddet sonra oluruna bırakacaklar zaten :) bu senin ana kuzusu (çok varoş lan bu ana kuzusu nedir ama kelime bulamadım başka) olduğun manasına gelmez :)

Bende onu diyorum işte. Bi zaman sonra yavaş yavaş bırakmaları için bende mecbur rızaları olmadan gidiyorum. Zaman ilerledikçe gevşiyolar , mecburen rızaları oluyor :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Annemi çok seviyorum . Buradan ona selamlar gönderiyorum ... :D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve Tuba
paradox07

paradox07

Üye

Ama beni ayağımın dibindeki ne bileyim izmite , gölcüğe hatta 20 dklık değirmendereye bile yollamıyorlarsa işler değişir ....

:ah ismail :) ayağının dibindeki yer olsa da izin alsan iyi olur.bak sana başımdan geçen bir olayı anlatayım,hiç unutmam ve unutacağımı da sanmıyorum.bir keresinde denizliye gezmeye gidecektik,yolculuk uzun yani.ve ben o akşam arkadaşla balık tutmaya gidecektim.anneme söyledim ama annem izin vermedi.ben yine de gittim,daha doğrusu gitmeye çalıştım.şöyle ki :tam yoldayken kargının ucundaki çarpma(3 tane birleşik kanca) bir çıktı ki baldırıma saplandı.sonradan düşündüm ki anne-baba rızasını almazsan böyle olur.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
codblackops2

codblackops2

Üye
diablosu dışarda görsem korku filminden kaçmış sanarım o gözler ne öyle :aman2:

Şehriyar;sinirli bakıyon ama yakışıklısın haa :)

Jackalmami:muhammed zaten gayet sosyalleştin heryerde yakışıklısın :naughty:

Cezzbedici3 : :hmmm

İsmail : :yavrum:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Benim gözlerim de ne var ki?