Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

MrTech

MrTech

Üye

Boşu boşuna vicdan yapma yahu, mecburen pantolonu giymek zorunda kaldım. Şortla Güven abi sağolsun, üşüyordum :D
Sana adres madres yok, dünkü söylediklerinden sonra :D Gelmiş bana diyor; mektupta sen söylemişsin gibi komutanlara söveceğim :D Hani okuyorlar ya :ehe
İmkanım olursa gönderirim adresi merak etme ablam :sarıl: Ama usta birliğinde gönderirim. Acemi birliği kısa olacak zaten :anlas:
Bu arada, beni alan kızın yaşayacağı konusunda hemfikiriz :smartass:
O kızın vay haline :d:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

cukuleaks

Üye
Hiç bi zaman böyle zıtlaşmadım hiçbir konuda. Ama siz benim sabrımı deniyorsunuz sanırım. Ben buluşmayı Allah kahretsin , lanet olsun , iğrenç demişim gibi yorum yapıyorsunuz bana. tamam ben daha bişey demiyorum ne yaparsanız yapın. Gerekli açıklamayı yaptım. Hala annende annen mevzusu. Ben sadece annemin rızasını almaya çalıştım. ana kuzusu yerine koydunuz. Bi yere giderken ona sormuyorum, o hayır desede gidiyorum zaten. dikkat edin yaşım 10 değil. Artık şu anne muhabbetini keserseniz sevinecem :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
Hiç bi zaman böyle zıtlaşmadım hiçbir konuda. Ama siz benim sabrımı deniyorsunuz sanırım. Ben buluşmayı Allah kahretsin , lanet olsun , iğrenç demişim gibi yorum yapıyorsunuz bana. tamam ben daha bişey demiyorum ne yaparsanız yapın. Gerekli açıklamayı yaptım. Hala annende annen mevzusu. Ben sadece annemin rızasını almaya çalıştım. ana kuzusu yerine koydunuz. Bi yere giderken ona sormuyorum, o hayır desede gidiyorum zaten. dikkat edin yaşım 10 değil. Artık şu anne muhabbetini keserseniz sevinecem :tebessüm:

şaka yapıyorlar be ismail bu kadar alınacağını tahmin eden olmamıştır

cukuleaks

Üye
Oysaki sizler gibi yaşı büyük insanlardan böyle çocuksu şikayetler ve atarlanmalar yerine biraz olgunluk beklerdim...

- - - Eklendi - - -

annede anne. Şaka 1 yapılur 2 yapılır. Ben gereken olgunluğu gösterdim. Azımıda açtırdınız susturun bakalım şimdi

Benim hayat şartlarım , eğlence anlayışım , zevklerim değişik dedim dimi size. Ben kusura bakmayın ama bataklıkta şimşekli bi havada yağmur yağarken bile dışarıda çıkar mangal bile yaparım. Ben böyle gördüm , böyle büyüdüm. Deli bi ruhum var. Bana kışın şortla çık dışarı de çıkarım. Benim için hava şartları engel değil hatta hava şartlarını konuşmam bile... O havadada çok bişey yoktu dışarda yağmur kesilmişti ve hava ılıktı... Neyse bunu tartışmayacam şimdi...

Ekliyorum : Sizin hava şartları düzgün değil demenizi normal karşıladım. Bişey demedim zaten. Ama siz üstüme gelmekte ısrar ediyorsunuz. umarım yaşınızın gereğini yaparsınız....

(bunu herhangibir kişiye yazmadım. Sadece buluşmadan sonra baya bi yüklenildi bu konuda bana. )

- - - Eklendi - - -

şaka yapıyorlar be ismail bu kadar alınacağını tahmin eden olmamıştır
şakamı yoksa başka bişeymi anlamadım artık. Kaç kişi bana bu konuda haksızsın dedi. Ulan tamamenmi haksızım? Ben sadece böyle olsaydı daha iyi olur dedim herkes benle zıtlaşmaya başladı anlamadım gitti ...

MrTech

MrTech

Üye
la olum dalgasına degil harbi sordum.hem annenin rızasını almadan hicbir yere gitme cocuk diyende olmadı sana.

cukuleaks

Üye
la olum dalgasına degil harbi sordum.hem annenin rızasını almadan hicbir yere gitme cocuk diyende olmadı sana.
Senle alakası yok zaten . Cidden yok :)

Rıza olmadan gidilmez :hmmm Peki sana şöyle diyeyim. Ya annen/baban seni en yakındaki basit biryere bile göndermemekte keçi gibi inat ediyorsa ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba
MrTech

MrTech

Üye

Senle alakası yok zaten . Cidden yok :)

Rıza olmadan gidilmez :hmmm Peki sana şöyle diyeyim. Ya annen/baban seni en yakındaki basit biryere bile göndermemekte keçi gibi inat ediyorsa ?
olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini :)

cukuleaks

Üye

olum bu anne-baba sonucta.gönül rızası ve düsüncesi onu ters hareket ettiriyor.hem seni düsünüyor hemde iyiligini :)
Peki bişey soracam. 17 yaşındayım. Tamam çok büyüğüm demiyorum ama bide şu yönden bak. İzmit benim 2. memleketim. Çocukluğum orada geçti. Özellikle bekirpaşayı iyi bilirim. Yahyakaptan ve çarşıyıda her yeri sanki evim gibi , ve bunu annem ile babamda biliyor. Karamürselden 45 dakika. Ama onlara sorduğumda buraya bile rızaları yok ? Anlatabildimmi acaba derdimi ?

Neyse konu bu değil daha fazla dağıtmayalım.

- - - Eklendi - - -

Şimdi herkes yazdıklarım hakkında uzun uzun cevaplar verecek. Lütfen kimse bişey yazmasın. Başım ağrıyor artık ....

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
Yalnız ilk sayfadaki fotoda bişey çarptı gözüme Şehriyar, abi o nası bakış atmadır öyle klavyenin başında el pençe divan durdum yeminle ya :D

__xXx__

__xXx__

Üye
Yalnız ilk sayfadaki fotoda bişey çarptı gözüme Şehriyar, abi o nası bakış atmadır öyle klavyenin başında el pençe divan durdum yeminle ya :D

adam yönetici ağırlığını ortaya koymalı

- - - Eklendi - - -

Peki bişey soracam. 17 yaşındayım. Tamam çok büyüğüm demiyorum ama bide şu yönden bak. İzmit benim 2. memleketim. Çocukluğum orada geçti. Özellikle bekirpaşayı iyi bilirim. Yahyakaptan ve çarşıyıda her yeri sanki evim gibi , ve bunu annem ile babamda biliyor. Karamürselden 45 dakika. Ama onlara sorduğumda buraya bile rızaları yok ? Anlatabildimmi acaba derdimi ?

- - - Eklendi - - -

Şimdi herkes yazdıklarım hakkında uzun uzun cevaplar verecek. Lütfen kimse bişey yazmasın. Başım ağrıyor artık ....

ismail ailenin senin üstüne düşmesi kadar güzel birşey yok onu kafana takma hala söylemek istediğin bişi varsa pm yoluyla bana ulaş :oke:
bir şey daha sayın abilerim ablalarım kardeşlerim şu annen ne dedi konusu burada kapansın lütfen

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye

- - - Eklendi - - -

Güzel buluşma olmuş hepsini okudum :oke:

İsmail ailenin rızasını almakta %100 haklısın bundan asla vazgeçme bu çocukluktan kaynaklanmaz ben 30 yaşındayım onların rızası olmadan haberi olmadan hiç bişey yapmam :oke: bu yolundan asla vazgeçme :oke: faydasını görürsün zararını görmezsin ablacım :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Samsunspor

cukuleaks

Üye

Güzel buluşma olmuş hepsini okudum :oke:

İsmail ailenin rızasını almakta %100 haklısın bundan asla vazgeçme bu çocukluktan kaynaklanmaz ben 30 yaşımdayım onların rızası olmadan haberi olmadan hiç bişey yapmam :oke: bu yolundan asla vazgeçme :oke: faydasını görürsün zararını görmezsin ablacım :)
Yav abla sana diyorumki yarım saatlik yere yollamıyorlar. Gitmeyeyimmi şimdi ? Ne yapayım bütün hayatım evdemi geçecek ?

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Şehriyar

Şehriyar

Üye

adam yönetici ağırlığını ortaya koymalı

Orada 6 yönetici 1 admin vardı bir tek ben mi dikkate almışım yöneticiliği de ağırlık koymuşum :d:
Alakası yok :) Ağır abiyim ben :pro:

Fotoğrafı çeken adam bi türlü beceremedi çekmeyi sinirim bozulmuştu daha da uğraşsaydı kalkıp ben çekecektim resmi tam o aralığa denk gelmiş herhalde bu poz :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, doctorrr, minoo ve 1 kişi daha
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici

Orada 6 yönetici 1 admin vardı bir tek ben mi dikkate almışım yöneticiliği de ağırlık koymuşum :d:

Fotoğrafı çeken adam bi türlü beceremedi çekmeyi sinirim bozulmuştu daha da uğraşsaydı kalkıp ben çekecektim resmi tam o aralığa denk gelmiş herhalde bu poz :D

parmaklarını da çekmişti hatırladınız mı :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
__xXx__

__xXx__

Üye

şaka yaptım hacı :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti . Durumu ben izah edeyim .
Efendim şimdi şöyle oluyor . :D

Arkadaşlar toplu bir resim çekilelim dedi . O ara ben telefonumu orada çalışan elemana verdim resim çeksin diye . Vermez olaydım . :ehe
Ah ben öleydim de bugünleri görmeyeyim . :D

Adama diyorum ki buraya basacaksiniz . Gösteriyorum da . Tamam biliyorum abi dedi . :D

7 tane resim çekti , çekmez olasıca . Bir baktık aman Allah im bir tanesi iyi olmaz mi arkadaş . Bir tanesinde eli çıkmak üzere, hepsi de puslu çıkmış resimlerin . :ehe

O ara yüz ifademizi düşünün artık . :ehe

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye

Aynı ben :D Bende ağırım abiymişim arkadaşlar öyle der arada,birden sessizleştiğim için :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Aynı ben :D Bende ağırım abiymişim arkadaşlar öyle der arada,birden sessizleştiğim için :ehe

Ben sonradan açılırım ya :D

4 sene beraber lise okuduğum arkadaşımla ünide de aynı okuldayız bi git kaybol ya diyo bana sürekli nasıl bıktıysa artık :D
Arkadaşlarım genelde sürekli "Bi rahat dur" derler mesela..

Sanırım burcumun bir özelliği farklı kişiliklere sahip olmam..

• Beğen