Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye

Tiyatro seviyorsan görmüş olabilirsin. Ama adam çok zayıflamış yahu :hmmm son gördüğümde izbandut gibiydi. Resimde yarı izbandut gibi :ehe

istanbulda tiyatroya fazla gitmedim ama olabilir yada levent taraflarında bodye falan gittiyse belki bi ihtimal denk geldiysek olabilir:D ama cidden siması aşırı tanıdık

- - - Eklendi - - -

Peki göğüsleri eskiden nasıldı ? Yoksa o da mı daha büyüktü :oha: :ehe

sivasta kamuran diye bi spor eğitmeni var göğüs kası konusunda o adamı tek geçerim bi de dwayne johnson ı :ehe

- - - Eklendi - - -

ama ata abi zamanında body ile birazcık uğraşmış belli ediyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Tiyatro seviyorsan görmüş olabilirsin. Ama adam çok zayıflamış yahu :hmmm son gördüğümde izbandut gibiydi. Resimde yarı izbandut gibi :ehe

Ben de aynı şeyi söyledim abi :D

"Resimlerde gördüğüm kadarıyla daha toplu bişey bekliyordum seni " dedim, ne dese beğenirsin :D

"Topum da vardı ama..." :d:

• Beğen
Tepkiler: minoo, EroL ve vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adamlar Ata nin göğüslerine takmış . :D
Vay arkadaş ne göğüsmüş ya . :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, HacKLess ve vapur dumanı
Şehriyar

Şehriyar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: EroL ve vapur dumanı
m542tf

m542tf

Üye
sağlığa zararlı olan sigara ve alkol olan resimleri koymazsanız daha doğru olur gibime geliyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Şehriyar' Alıntı:
Ben Güven abinin yerinde olsam boyle gogus takintili bi adamla ayni yerde yatmazdim :D

artik çok geç be :D

dostlar şu an evdeyim buluşma da bitti yol da ve ben de :) herkeze tşkler..

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar öncelikle emeği geçen herkese, fikir babalarına, fedakarlık yapıp gelenlere çok teşekkürler.
Her ne kadar sadece uğrayabilmiş olsam da ortamın ne kadar keyifli olduğu her halinden belliydi sizin de görebildiğiniz gibi.

Umarım bir tekrarı gerçekleşir :)

Bu arada şu göğüs muhabbeti nedir yahu, biraz vücut çalıştık adamlar beni Vin Diesel yaptı resmen :ehe
Toparladık sadece :)
Ata abi sana da teşekkürler beni Mecidiyeköy e kadar bıraktığın ve arabadan inerken eziklediğin için :ehe (Adam ismimi arabada Sait abi "Hadi Lütfullah görüşürüz" dediği zaman öğrendi ya :zzz:)
:kop:
Yahu ben buluşmaya çok geç gelip muhabbeti yakalamaya çalışırken herkesi kolaylıkla çıkartamadım ya da hatırlayamadım haliyle :D
Lütfullah'ı son anda ayrılırken hatırladım çok üzüldüm :D
Sağlık olsun artık başka buluşmaya inşallah :)
Dünkü trafiği görmeliydiniz karşıda kalan arkadaşlarım :polis:
Hocam senin dediğin yolu deneyecektim ama tem bomboştu yahu :D 140'dan aşağı düşmedim neredeyse :ehe
yuh atayı tanıyamadım ne degısmıs öyle :ehe
Nerem değişmiş? :dry:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Nextman, Samsunspor ve 1 kişi daha
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saglık olsun Ata onemli olan gidecegin yere varmak.:oke:

mobilden yazılmıştır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ata ya evlilik yaramış . Ben çok iyi gördüm valla . :D
Mutluluklar dostum ...

• Beğen
Tepkiler: Praetor
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Eveet sıra bende sanırım :)
Samsunspor abimden başlayayım doğal olarak ;) Beni kırmayıp evime şeref verdiğin için çok teşekkür ediyorum öncelikle.Aslında söylemek istediğim o kadar çok şey varki!Uygun kelimeleri bir türlü yan yana getiremiyorum.Sadece babaaaa büyüksün diyorum:oke:
Jackalmami sana gelincee:ehe umarım o şortla yatarken üşümemişsindir.Güven abi de battaniyeyi çekmiş üstünden :( Zaten askere gidiceksin.Valla vijdandan kıvranıyorum 2 gündür.Önce bunu söleyeyim dedim.Vee keşke bi kaç yaş büyük oluvereydin nolurduki?Valla asılırdım sana :d:.Hem benim abimde yok:zuhaha:(Gece sohbet esnasında bi kızda önce nelere dikkat edersin diye bi soru yöneltildi arkadaşa.El-cevap;Abisi varmı yokmu ona bakarım:zuhaha:artık ne geldiyse başına)Hem komik,hem tatlı,hem akıllı,hem canayakın..Bi kız daha ne isterki?Neyse Allah sahibine bağışlasın ne diyim :kop:Hayırlısıyla git gel askere.Biz seni burda bekliyo olucaz.Hee adresinide yollamayı unutma mektup yazıcam sana :sarıl:
Nextman abimize gelince valla abim sana ne desem bilemedimki.Buldum buldum!!İşin gücün yokmu yahu gidip onlarla ilgilensene burda bizimle uğraşıyon :kop:Şaka bi tarafa 10 parmağında 10 marifet maşşallah.Çocukta yapmışsın,kariyerde.İnşallah ben de büyüyünce senin gibi olurum:oke::naughty:
Minooma gelince ben ona bilahare gösterecem duygularımı:ehe
Ataya gelince kişiliği falan beni hiiiç bağlamazda abii o göğüsler neydi yaaaa.Kendimden utandım :kop:.Ya o kollar!!Belim kadardı maşşşaaaallllaaahhh :kop2:
Şehriyar kardeşime gelince o nasıl bir ağır abilik yahu.Gülerken göz göze geldiğimizde susasım geliyodu resmen ağırlığından :eheAma o kadar temiz bi çocuksunki kalbinin temizliği yüzüne yansımış resmen :) (esmerliğini bu konuya bağlayanı:gun1:)
Diablos seninde ceketinle ayakkabının uyumuna bayıldııımmm :D Yıkılıyodun resmen.Pek sesini duyamadık ama seni severim bilirsin.Veee biletix buldum bi tane.Rıhtımdaki Seyhan müziğin içinde.Yine lazım olursa haberin ola :naughty:
Cezzbedici3 senin yaşını duyunca şok oldum ve hala da çıkabilmiş değilim.Hiç göstermiyosun var yaaa.Ne şanslısın:oke:Seninle ve Serdarla mekandan kalktıktan sonraki süreçte sohbet etme imkanı bulabildim ve inan çok sevdim senide.Keşke gitmek zorunda kalmasaydında sen de bizimle kalabilseydin.
Ve Hackless arkadaşımıza gelince keşke anneni dinleseydin demek geldi sadece içimden..
Buluşmaya katılan herkese çoook teşekkür ediyorum.Katılamayanlarında imkan olsa katılacaklarından emin olduğum için içim çok rahat..
Hava şartları vurdu zeytin güzeli buluşmamızı :ağlarım:amaaa mevcut imkanlar çerçevesinde geçirilebilicek en verimli şekilde geçti bence.Bi dahaki buluşmalarda görüşmek ümidiyle.Hepinizi çoook :sarıl::op:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, minoo, Nextman ve 2 diğerleri
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tövbe Yarabbim :dry:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyvallah Esracim . Beni begendigin için teşekkürler . :)
Vallahi hiç susmadım ki orada . Sesimi duymamana çok şaşırdım . :ehe
Tabi devamlı güven abi ve pınar ile muhabbet edersen bizim tarafı da görmemen çok normal . :D

• Beğen
MrTech

MrTech

Üye
o göğüsler kimin yeğen hepsi senin mi yoksa :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beyler , bayanlar Ata nin çok fazla üzerine gidiyorsunuz . Benden söylemesi. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman, vapur dumanı ve Cezzbedici3
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
İyi dileklerin için tesekkür ederım esra inşallah bir dahaki buluşmada hava güzel olur da bol bol gezeriz hep beraber. :tebessüm:

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
Beyler , bayanlar Ata nin çok fazla üzerine gidiyorsunuz . Benden söylemesi. :ehe

onu göğüs kası yaparken düşünecekti :ehe yeri geldi mi benle de çok takılıyorlar alışacak artık:D

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye

Jackalmami sana gelincee:ehe umarım o şortla yatarken üşümemişsindir.Güven abi de battaniyeyi çekmiş üstünden :( Zaten askere gidiceksin.Valla vijdandan kıvranıyorum 2 gündür.Önce bunu söleyeyim dedim.Vee keşke bi kaç yaş büyük oluvereydin nolurduki?Valla asılırdım sana :d:.Hem benim abimde yok:zuhaha:(Gece sohbet esnasında bi kızda önce nelere dikkat edersin diye bi soru yöneltildi arkadaşa.El-cevap;Abisi varmı yokmu ona bakarım:zuhaha:artık ne geldiyse başına)Hem komik,hem tatlı,hem akıllı,hem canayakın..Bi kız daha ne isterki?Neyse Allah sahibine bağışlasın ne diyim :kop:Hayırlısıyla git gel askere.Biz seni burda bekliyo olucaz.Hee adresinide yollamayı unutma mektup yazıcam sana :sarıl:

Boşu boşuna vicdan yapma yahu, mecburen pantolonu giymek zorunda kaldım. Şortla Güven abi sağolsun, üşüyordum :D
Sana adres madres yok, dünkü söylediklerinden sonra :D Gelmiş bana diyor; mektupta sen söylemişsin gibi komutanlara söveceğim :D Hani okuyorlar ya :ehe
İmkanım olursa gönderirim adresi merak etme ablam :sarıl: Ama usta birliğinde gönderirim. Acemi birliği kısa olacak zaten :anlas:
Bu arada, beni alan kızın yaşayacağı konusunda hemfikiriz :smartass:

• Beğen