Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (Kadıköy Saat 12:00)

pelın_

oo buluşmada anlatırım şimdı burda olmaz hadı baklım ıns guzel bı buluşma olur genkıde guzeldı buda guzel olur necmatı ve burak hep konussun ben hep guluyum falan

Tepkiler: Necmati ve technoshark
Ama @esra seyhan bu pazar için konuşuyordu ? olmadı bu pazar buluşuruz sonrasında 1 ekimdede buluşuruz :P

unutma pelin_ kesin anlatmalısın !

pelın_

tamam anlatırım esra sen nexzamn gelırsen bı haber et bız cemle ordayız tatlım :d

Tepkiler: technoshark

pelın_

tmam olurda necmatıye soralım once belkı bu buluşda tarıh degısıklıgıne gıder olmadı bız bulusuruz
aksam konuşalım bunu olurmu msn den

Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet

Bana ne zaman der iseniz uymasada elimden geldiğince uydurmaya çalışırım eğerki takip edemez isem banada haber verin ne oldu ne bitti gibisinden Pm atın bir zahmet
ararım ben senii.aloooo alooo derim

----------Eklendi @ 10:03:27 ---------- Yazıldı @ 10:02:56 ----------

tmam olurda necmatıye soralım once belkı bu buluşda tarıh degısıklıgıne gıder olmadı bız bulusuruz
tarihi pek değiştirecek gibi durmuyo ))

pelın_

benıde ara ozamn nefes alsan yeter
bu arada bı necmatıye soralım gercekten şımdı onun konusunda kaçak bı buluşma yapmıs gıbı olmasın ayıp
ona uyar gercı ama dıger uyelere uyarmı bılmem bana her sekılde uyar sorun dıyıl

o zaman tamamdır ben daha konuyu takip etmiyorum necmatide gelir hafta sonu işi yoksa sorun olacağını tahmin etmiyorum

Alo Alo Alooo

Kontör bitmiş ya msj atamıyorum ne kadar kötü bir durum gerçekten,

ne mi giyeceksin, canın ne istiyorsa onu giy

Tepkiler: vapur dumanı
Tamam Öyle gel bakalım bi zaten uykudan uyandıramadık seni

Tepkiler: vapur dumanı
ya uyku demişken yatıyorum ben azcık..görüşürüz hadi sonra arayıp uyandırma beni

zaza

Üye
şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
tamam kesin gelirim allah zarar ziyan vermezse ))

Yook 1 ekim uygun bana

----------Eklendi @ 11:19:06 ---------- Yazıldı @ 11:18:27 ----------

şu istanbul buluşmasına bir ben gidememdim askerlik tüm planlarımı bozuyor arkadaş ya necmi birgün seni rahatsız edecem ama tarih veremiyorum belki süpriz olurda askere gitmeden gelirim

Görürsem sölerim