pelın_ Konu Sahibi minoo' Alıntı: Nihayet verildi karar. Ben dedim abi kimse gelmese bile ben o gün gidip pasta yicem orda dye Sen de bana pasta yapmayı unutma tamam mı Genişletmek için tıkla ... tamamdırr
minoo' Alıntı: Nihayet verildi karar. Ben dedim abi kimse gelmese bile ben o gün gidip pasta yicem orda dye Sen de bana pasta yapmayı unutma tamam mı Genişletmek için tıkla ... tamamdırr
pelın_ Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: Ben gelemiyorum : Genişletmek için tıkla ... senın saçını başını yolarız bak
Burak Üye y n s c n' Alıntı: Ben gelemiyorum : Genişletmek için tıkla ... sen anladın o smıleyin ne demek istediğini
y n s c n' Alıntı: Ben gelemiyorum : Genişletmek için tıkla ... sen anladın o smıleyin ne demek istediğini
pelın_ Konu Sahibi DiaBLoS' Alıntı: Konu başlığında yeri ve saati de belirtirseniz , işlem tamamdır ... Hayırlı olsun ... Genişletmek için tıkla ... oldumu Ali
DiaBLoS' Alıntı: Konu başlığında yeri ve saati de belirtirseniz , işlem tamamdır ... Hayırlı olsun ... Genişletmek için tıkla ... oldumu Ali
Burak Üye hani burak gelirse gelmem diyenler nerde konuşuyordunuz dün. bekliyorum la haydi çıkın meydana
DiaBLoS Admin Oldu oldu ... O ağacın altına da Maxicep yazın da , tescillensin bari . Ağaç meşur oldu gerçekten ... Hepinize keyifli bir buluşma diliyorum . Kolay gelsin .
Oldu oldu ... O ağacın altına da Maxicep yazın da , tescillensin bari . Ağaç meşur oldu gerçekten ... Hepinize keyifli bir buluşma diliyorum . Kolay gelsin .
Necmati Üye DiaBLoS' Alıntı: Oldu oldu ... O ağacın altına da Maxicep yazın da , tescillensin bari . Ağaç meşur oldu gerçekten ... Hepinize keyifli bir buluşma diliyorum . Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... sende gel Kadıköy'de Parti Yapcaz. Anladın sen
DiaBLoS' Alıntı: Oldu oldu ... O ağacın altına da Maxicep yazın da , tescillensin bari . Ağaç meşur oldu gerçekten ... Hepinize keyifli bir buluşma diliyorum . Kolay gelsin . Genişletmek için tıkla ... sende gel Kadıköy'de Parti Yapcaz. Anladın sen
minoo Üye Burak' Alıntı: hani burak gelirse gelmem diyenler nerde konuşuyordunuz dün. bekliyorum la haydi çıkın meydana Genişletmek için tıkla ... Kim demiş?
Burak' Alıntı: hani burak gelirse gelmem diyenler nerde konuşuyordunuz dün. bekliyorum la haydi çıkın meydana Genişletmek için tıkla ... Kim demiş?
pelın_ Konu Sahibi kanlı bıçaklı değiliz dimi gelenler ya şaçmala burak küssen konşmazsın olur biter bence büyütücek bişey yok dün sana sölemiştim ama nesee
kanlı bıçaklı değiliz dimi gelenler ya şaçmala burak küssen konşmazsın olur biter bence büyütücek bişey yok dün sana sölemiştim ama nesee
Burak Üye pelın_' Alıntı: kanlı bıçaklı değiliz dimi gelenler ya şaçmala burak küssen konşmazsın olur biter bence büyütücek bişey yok dün sana sölemiştim ama nesee Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorum söylediklerini aklımda ----------Eklendi @ 14:25:47 ---------- Yazıldı @ 14:25:27 ---------- minoo' Alıntı: Kim demiş? Genişletmek için tıkla ... bişey yok yahu, başka bişey bu
pelın_' Alıntı: kanlı bıçaklı değiliz dimi gelenler ya şaçmala burak küssen konşmazsın olur biter bence büyütücek bişey yok dün sana sölemiştim ama nesee Genişletmek için tıkla ... hatırlıyorum söylediklerini aklımda ----------Eklendi @ 14:25:47 ---------- Yazıldı @ 14:25:27 ---------- minoo' Alıntı: Kim demiş? Genişletmek için tıkla ... bişey yok yahu, başka bişey bu
pelın_ Konu Sahibi y n s c n' Alıntı: ben geliyorum :d (( ortam yumuşasın biraz )) sevinin :d Genişletmek için tıkla ... mutlu olduk bak bi anda
y n s c n' Alıntı: ben geliyorum :d (( ortam yumuşasın biraz )) sevinin :d Genişletmek için tıkla ... mutlu olduk bak bi anda
Necmati Üye y n s c n' Alıntı: Ben geliyorum (( ortam yumuşasın biraz )) sevinin Genişletmek için tıkla ... çok mutluyum ya şuan Fenerbahçeyi yendiğimiz andan daha mutluyum
y n s c n' Alıntı: Ben geliyorum (( ortam yumuşasın biraz )) sevinin Genişletmek için tıkla ... çok mutluyum ya şuan Fenerbahçeyi yendiğimiz andan daha mutluyum
y n s c n Üye Necmati' Alıntı: çok mutluyum ya şuan Fenerbahçeyi yendiğimiz andan daha mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mutlu etmek bizim işimiz
Necmati' Alıntı: çok mutluyum ya şuan Fenerbahçeyi yendiğimiz andan daha mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mutlu etmek bizim işimiz
pelın_ Konu Sahibi 'İbrahim'' Alıntı: İyi bari agacın resminide koymuşşunuz karıştırmam Genişletmek için tıkla ... geliyomusun? ismini yazıcam
'İbrahim'' Alıntı: İyi bari agacın resminide koymuşşunuz karıştırmam Genişletmek için tıkla ... geliyomusun? ismini yazıcam