Necmati Üye y n s c n' Alıntı: Farketmez benim için hacı bıkmadan usanmadan izleyebilirim :d Genişletmek için tıkla ... bide biz otobüse binmeyelim
y n s c n' Alıntı: Farketmez benim için hacı bıkmadan usanmadan izleyebilirim :d Genişletmek için tıkla ... bide biz otobüse binmeyelim
y n s c n Üye Necmati' Alıntı: çok ani oldu yaa Genişletmek için tıkla ... Başka yeremi randevun var hacı, kop gel ne olacak sanki.
Necmati' Alıntı: çok ani oldu yaa Genişletmek için tıkla ... Başka yeremi randevun var hacı, kop gel ne olacak sanki.
Necmati Üye y n s c n' Alıntı: Başka yeremi randevun var hacı, kop gel ne olacak sanki. Genişletmek için tıkla ... Kendimi Hazır Hissetmiyorum
y n s c n' Alıntı: Başka yeremi randevun var hacı, kop gel ne olacak sanki. Genişletmek için tıkla ... Kendimi Hazır Hissetmiyorum
Burak Üye bu pazar demek. çok ani olduğunu söylemek isterim. bu arada cumartesi olma ihtimali yok mu ?
pelın_ Konu Sahibi Burak' Alıntı: bu pazar demek. çok ani olduğunu söylemek isterim. bu arada cumartesi olma ihtimali yok mu ? Genişletmek için tıkla ... ama bu pazar dedık ewet dediniz şimdi nolduda ani dıyosunuz anlamadım
Burak' Alıntı: bu pazar demek. çok ani olduğunu söylemek isterim. bu arada cumartesi olma ihtimali yok mu ? Genişletmek için tıkla ... ama bu pazar dedık ewet dediniz şimdi nolduda ani dıyosunuz anlamadım
Burak Üye bilmiyorum, daha önce bir ay önceden gün belirlenirdi, şimdi çok aniden bu pazar dedinizde şaşırdım ani oldu peki iyi bakalım.
bilmiyorum, daha önce bir ay önceden gün belirlenirdi, şimdi çok aniden bu pazar dedinizde şaşırdım ani oldu peki iyi bakalım.