Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalar... İstanbul Buluşması ... ( 25 Haziran Cumartesi - Saat:12:00 )
Sponsorlu Bağlantılar
fireman87
Üye
Fenerbahçe ; Kalesinde alex veya anelka olupta bizi yenene kadar ezeli rekabet bitmiştir.. Kadıköy panteri PANCU PAŞA
Yahu t shirt giyeceğim dedim sadece ...
Bunun futbolla ne alakası var ki ...
Yok Pancuymuş , yok rekabet bitmiş miş , bilmem neymiş ... Gereksiz yani ...
Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım ... Ben 26 sında orada olacağım .
pelın_
üste cıkma alıı :d tamam ordayız bızde
technoshark
Üye
26 'sında hep beraber oradayız Bakalım o zaman.. dolgonaaa.... sana msj attım numaramı yazdım.. ararsın buluşuruz
fireman87
Üye
Tamam tamam, seni ben alıcam zaten ayarlarız bişeyler merak etme
Necmati
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar lutfen bitirelim muhabbeti bulusma konusu birseyler konuscak olanlar proflinden konussun .
Tesekkurler ...
minoo
Üye
Ya buluşma 26'sında mı
Necmati
Üye
Konu Sahibi
Sen istedin diye yaptimyaa
by şarlo
Üye
katılamayacağım ama katılacak olan üyelere iyi eğlenceler diliyorum
DiaBLoS
Admin
Benim de bu hafta çarşı kilitmiş ... Son dakika golü oluyor ya bu askeriye de , ayar oluyorum valla ...!
Neymiş yeni gelen askerler 1,5 aydır çarşıya çıkmıyorlarmış , asker sayımız azmış , 90-2 tertipler bu hafta böyle idare edelimmiş ...
Hay senin ....
Necmati
Üye
Konu Sahibi
DiaBLoS™;3531210' Alıntı:
Benim de bu hafta çarşı kilitmiş ... Son dakika golü oluyor ya bu askeriye de , ayar oluyorum valla ...!
Neymiş yeni gelen askerler 1,5 aydır çarşıya çıkmıyorlarmış , asker sayımız azmış , 90-2 tertipler bu hafta böyle idare edelimmiş ...
Hay senin ....