pelın_
Isot reçelı
MALZEMELER
1 kg kırmızı Urfa biberi
1 çay kaşığı tarçın
½ çay bardağı zeytinyağı
½ çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI
Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz
1 kg kırmızı Urfa biberi
1 çay kaşığı tarçın
½ çay bardağı zeytinyağı
½ çay kaşığı karabiber
HAZIRLANIŞI
Biberleri yıkayıp tohumlarını ayırın Et makinesinde çekin ve bir kaba koyun Tuz ekleyerek suyunu hafifçe çekmesi için güneşte bekletin Daha sonra karabiber, tarçın ve zeytinyağı ilave ederek harmanlayın Yemeklerde kullanabilir yada ekmek üzerine sürebilirsiniz