İsmail YK Vatandaşlıktan Çıktı... (YARRRRR GİTMEEEEE!!!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

_KadirşinaS_

Üye
Adamlıktan çıkmış insanımsı, vatandaşlıktan çıksa ne olur, çıkmasa ne olur. Bunun gibi yaratıklar milletimin adını kirletiyor.Defolup gitmesi daha iyi. Bu arada kendisine kötü de bir haberim var. Beyaz eşyada kdv ve ötv kalkmış. :ehe

cadimm

cadimm

Üye
Ülkemizdeki KDV ve ÖTV oranlarında haberi olan var mı?..

Birileri cebini dolduracak diye oluşan açığı vatandaşın cebinden çıkartmaya çalışıyorlar farkında mısınız?

Rüşvet ve avantanın, kara paranın ve kayıt dışı ekonominin alıp başını gittiği ülkemizde namusuyla vergisini ödeyen vatandaşların nasıl bir zulme maruz kaldığını biliyor musunuz?..

Tabii ki bunları yukarıdaki şarkıcıyı savunmak için söylemiyorum!!!
Yalnızca;
"vergi" konusunda yukarıdakilerin yukarıdaki şarkıcıdan çok daha büyük terbiyesizlik yaptığını düşünüyorum.

(Not: "Yukarıdakiler"den kastım halen yönetimdeki çoğunluk sahibi olan akp değildir, gelmiş geçmiş hemen hemen tüm yönetimlerdir.)

ötv den ve vergiden haberim var biz orta çaplı bi yemek şirketiyiz.arabalarımız var ötv den o yuzden haberimiz var vergiden malum şirketiz ondan haberim var ayrıca bizm sokakta tek vergi ödeyen vatandaş biz benim tek ayağım almanyada tek ayağım amerikada die tutupta alman yada amerikan vatandaşı olmam ONU ÇOK BÜYÜK DERECEDE KINIYORUM türkeyede para kazanıyo ama türkiyeye vergi vermiyo oh ne ala ne şarkısını severim nede kendisini bundan sonra hiç dinlemem ....

bu arada "
Rüşvet ve avantanın, kara paranın ve kayıt dışı ekonominin alıp başını gittiği ülkemizde namusuyla vergisini ödeyen vatandaşların nasıl bir zulme maruz kaldığını biliyor musunuz?..." demişssin ya emin ol çok iyi biliyorum. bide şu var

BEN MUHASEBECİYİM...