İsmail YK Vatandaşlıktan Çıktı... (YARRRRR GİTMEEEEE!!!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İsmail YK Vatandaşlıktan Çıktı... (YARRRRR GİTMEEEEE!!!!!)
Türkiye'de albümleri satış rekorları kıran İsmail YK, gelir vergisi ödememek için vatandaşlıktan çıktı. O şimdi kendi ülkesinde turist...

Almanya'da doğup büyümesine rağmen, şöhreti Türkiye'de yakalayan İsmail YK, gelir vergisi ödememek için Türk vatandaşlığından çıktı. Sivaslı bir ailenin çocuğu olan İsmail YK, 2006'da çıkardığı 'bombabomba.com adlı albümüyle 'yılın en çok satan albümü' ödülünü almıştı.
Günaydın'ın haberine göre çifte vatandaşlığı olan İsmail YK, Türk vatandaşlığından çıktı. Böylece gelir vergisinden muaf olan şarkıcı bundan böyle Türkiye'ye Alman pasaportuyla turist olarak girip çıkabilecek. İsmail Yurtseven, ilk önce kardeşleriyle 'Yurtseven Kardeşler' grubunu kurdu ve şöhreti yakaladı. Sonra grubun adını da alıp 'İsmail YK' oldu ve yoluna yalnız devam etti. Argo ağırlıklı şarkıları ve albümleri ise satış rekorları kırdı.

Aslında beğendiğim bir şarkıcıydı kendi eliyle kendi kuyusunu kazdı deyimi heralde buna tam uyar....

coolthinker

coolthinker

Üye
bunlar bu kadar şarkıcı. almanyadan gelip burada şöhret oluyorlar, her şey menfaatleri için. bunlara sanatçı demeyelim sanatçılara ayıp olmasın.

degerli43

degerli43

Üye
bunlar bu kadar şarkıcı. almanyadan gelip burada şöhret oluyorlar, her şey menfaatleri için. bunlara sanatçı demeyelim sanatçılara ayıp olmasın.

haklısın bi de yurtseven diye tanıttı kendini yazıklar olsun...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
YaRRRR Gitme:D:D

arslansem

arslansem

Üye
Bişeyler yazardım ama banlanmak istemiyorum :)

iremm

iremm

Üye
Yurtseven değilmiş demekki yurtsatan :D

cargo3230

cargo3230

Üye
Arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık :@

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İnsanoğluda gitmesin konserlerine, almasın cdlerini,kasetlerini, dışlasın. Bu kadar basit.:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
zaten çok fazla dinlemezdim artık hiç dinlemem hem türkiye de para kazanıyo hem vergi vermemek için vadaşlıktan çıkıyo

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hiç Beğenmedim Bir Tip..

Şimdi Bir de Nefret Ediyorum..

alimax12

alimax12

Üye
:birak::birak::birak: nası bir insan bu ya

Solamente

Üye
bu gibi ş....sizleri tutmamalı artık burda :@

erfc20

erfc20

Üye
vay **** vay gitsin almanyaya o zaman

Salihyet

Salihyet

Üye
Lütfen yorumlara dikkat edelim.. Silmek zorunda bırakmayın :) ;)

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
nereye gidersen gittt

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
yemek yedigi kaba ...... bu adam zaten sevmezdim şimdi iyice nefret ettim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ülkemizdeki KDV ve ÖTV oranlarında haberi olan var mı?..

Birileri cebini dolduracak diye oluşan açığı vatandaşın cebinden çıkartmaya çalışıyorlar farkında mısınız?

Rüşvet ve avantanın, kara paranın ve kayıt dışı ekonominin alıp başını gittiği ülkemizde namusuyla vergisini ödeyen vatandaşların nasıl bir zulme maruz kaldığını biliyor musunuz?..

Tabii ki bunları yukarıdaki şarkıcıyı savunmak için söylemiyorum!!!
Yalnızca;
"vergi" konusunda yukarıdakilerin yukarıdaki şarkıcıdan çok daha büyük terbiyesizlik yaptığını düşünüyorum.

(Not: "Yukarıdakiler"den kastım halen yönetimdeki çoğunluk sahibi olan akp değildir, gelmiş geçmiş hemen hemen tüm yönetimlerdir.)