İşletim Sistemlerinde Son Durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

Her firma iPhone gibi senede tek telefon çıkartsa durum şöyle olurdu
iPhone = %60
Android = %25
Nokia %15

ayrıca iPhone pahalı ve lüks bir tüketim değil bunu bizim ülkemizin yöneticileri bu hale getiriyor..

Onların ekonomisini bize uyarlayıp bakacak olursak iPhone4 32GB'nin Çinde - Amerikada 400-600TL maliyeti var...

----------Eklendi @ 13:00:09 ---------- Yazıldı @ 12:58:30 ----------

eğer APPLE diğer firmalar gibi alt kesim üst kesim diye pek çok model çıkartsaydı işte o zaman görürdüm ben androidide nokiayıda

ben nasıl fanatik bir fenerbahceliysem sende fanatik bir ıphone ci olduğun ortaya çıktı:) ben senin yerinde olsam bu zekayla ıphone ye CW bırakırdım...düz mantık matematik ancak bu kadar olur tebrikler...:)senin mantığına göre N8 de 200-250 tl civarında olmalıydı dimi...bu devlet bu vergileri almasa senden değil iphone 3310 bile göremessin:)herşeyin bedeli var ki sen bu teknolojilerden faydalanıyorsun...ve samsung-lg-motorola çalışanlarından hiç bir mühendis sen kadar zekalı değilde o yüzden mi sürekli çeşitli telefonlar çıkartıyorlar...bence sen biraz daha araştırma yap acaba adamlar neden sadece 1 model çıkartıyorlar senede die..adam resmen kendi ağzıyla dior flash cihazı çok yoruyor ıphoneyi die..ve kullanman içinde senden para talep ediyor..fabrikaya bile şifonoz makinası aldığın da devlet senden neredeyse tüm işcilerin parası kadar vergi alıyor zekalı kardeş:)
neyse bakalım hadi sen ıphone yi desteklemeye ben fenerbahce yi desteklemeye devam edelim:)

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben nasıl fanatik bir fenerbahceliysem sende fanatik bir ıphone ci olduğun ortaya çıktı:) ben senin yerinde olsam bu zekayla ıphone ye CW bırakırdım...düz mantık matematik ancak bu kadar olur tebrikler...:)senin mantığına göre N8 de 200-250 tl civarında olmalıydı dimi...bu devlet bu vergileri almasa senden değil iphone 3310 bile göremessin:)herşeyin bedeli var ki sen bu teknolojilerden faydalanıyorsun...ve samsung-lg-motorola çalışanlarından hiç bir mühendis sen kadar zekalı değilde o yüzden mi sürekli çeşitli telefonlar çıkartıyorlar...bence sen biraz daha araştırma acaba adamlar neden sadece 1 model çıkartıyorlar senede die..adam resmen kendi ağzıyla dior flash cihazı çok yoruyor ıphoneyi die..ve kullanman içinde senden para talep ediyor..fabrikaya bile şifonoz makinası aldığın da devlet senden neredeyse tüm işcilerin parası kadar vergi alıyor zekalı kardeş:)
neyse bakalım hadi sen ıphone yi desteklemeye ben fenerbahce yi desteklemeye devam edelim:)
fanatik falan olduğum yok iPhone'uda seviyorum N8'ide....

Gerçekler acıdır....

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Cezzbedici arkadaş aslında fanatik symbian^3 'cüdür, ailesinde n8, c7, e7 ve x7 olarak symbian^3 koleksiyonu kurmuş biridir...

Fakat görüyorum ki maymun gözünü çmaya başlamış, arkadaş akıllanmış.
neyin ne olduğunun farkındayım zaten, sadece ikisinide elimin tersiyle itemem hepsi bu...
önceki mesajımda yazdığım tablo şartlar dahilinde oluşacak tek tablodur... ama erkara arkadaşım bunu kabullenemediği için bana sert çıktı lakin bu durumu değiştirmez.. biraz mantıklı olsa o da at gözlüklerinden kurtulup etrafını görecek ;)

----------Eklendi @ 19:47:43 ---------- Yazıldı @ 19:45:48 ----------

erkara arkadaşım ben apple'a cv bırakayım sende maliye bakanlığına bırak devlet işlerini ne çok biliyon sen öyle değerlendir bu zekanı ;)

erkara_64

walla ben maliye bakanı olsam sen 3310 bile göremezdin:) dermişim..kardeşim ben her zaman şunu diorum N8 i kötüleyip durmayın burdaki insanlar afedersiniz ama gerizekalımı...adam memnun değilse zaten satar cihazıını gider başka cihaz alır...yani ben senin burda n8 sürekli kötülemenle yada ıphone yi övmenle cihaz almam..hangisi bana hitap ediyor parama göre gider onu alırım...

ultaplayer arkadaş ayrıca uslubun çok alakasız senin mantığına göre N8 kullanan herkes maymun oluyor::off:

• Beğen
Tepkiler: ThE_kOnT

nonamex

Üye
Symbian yavaş yavaş ölüme doğru gidiyor, acı gerçek :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
walla ben maliye bakanı olsam sen 3310 bile göremezdin:) dermişim..kardeşim ben her zaman şunu diorum N8 i kötüleyip durmayın burdaki insanlar afedersiniz ama gerizekalımı...adam memnun değilse zaten satar cihazıını gider başka cihaz alır...yani ben senin burda n8 sürekli kötülemenle yada ıphone yi övmenle cihaz almam..hangisi bana hitap ediyor parama göre gider onu alırım...

ultaplayer arkadaş ayrıca uslubun çok alakasız senin mantığına göre N8 kullanan herkes maymun oluyor::off:
sen ciddimisin ya :D
o tabloya bakıp n8'i kötülediğimi söylüyorsun orada sadece eğer böyle olursa böyle olur dedim. kimse o tabloya bakıpta telefon kararını vermez zaten ben istatistik kurumu çalışanı değilim ki :D
ya neyse dostum sen içtinmi nabtın akşam akşam piyangoda bize patladı iyimi :D
valla bu muhabbeti burada bitirelim.. cevap veremedin kaçtın gibi bişey deme lütfen valla uzatmak istemiyorum saçmalıyorsun beni burda bilen bilir sen beni bilmiyorsun o yüzden konuşuyorsun...

Buraxlive

Buraxlive

Üye

Androidi her model üretip %36 satarken, Symbianı sadece nokia modelin %27,4 satması hiç kötü bir rakam gibi gözükmüyor.. :hmmm

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Çok Biliyorsan Bi İşletim Sistemi de Sen Yap görelim :naughty: :d:
Ben yaparım diye bişe demedim adamlar yapmışlar mis gibide kullanılıyor iosun yanında symbian çöpe bile atılmaz malum poşete yazık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt