İşletim Sistemlerinde Son Durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
hey allahım yaa. kamera flaşıymış. öyleyse o flash diye mi yazılır?
hem 10.1 varmış, sizde o da yok!

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
symbian deyince akliniza bitek n8 mi geliyor ?

s6ov3 , s6ov5 s^3,... bunlarin hepsi symbiandir :oke: s6ov3 ve s6ov5 te sirf bir suru telefonu var nokianin :ehe bu telefonlari kullanan az mi?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
symbian deyince akliniza bitek n8 mi geliyor ?

s6ov3 , s6ov5 s^3,... bunlarin hepsi symbiandir :oke: s6ov3 ve s6ov5 te sirf bir suru telefonu var nokianin :ehe bu telefonlari kullanan az mi?

bizde işte onu diyoruz,
NOKIA bütün o cihazlarla o pazar payını yakaladı
Apple iPhone tek telefonla o pazar payını yakaladı...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bizde işte onu diyoruz,

aa gene mi sennn :kop::kop::kop:

canm benim Apple kendi basina saglam bir markadir iphone u iphone yapan gerek uyglamalari islemcisi isletim sistemi (IOS) ve ismidir baska hicbir marifeti yoktur n8 ise cok fonksiyonludur bir suru ozelligi vardir :box

erkara_64

bizde işte onu diyoruz,

peki güzel kardeşim sence Nokia senede 1 cihaz çıkarsa ıphone yanında ne olur?ben sölim şeyi bile olamaz anladın...Bende var mı iphone yok arkadaşımda varmı yok akrabamda var mı yok peki kim de var parası ve havası olanda..2000 tl dediğin rakam şu gün 4 aylık asgari ücret parası...ama nookia ne yapıyor kardeşim benim yapacağım cihazları aynı yazılımla on tane çıkartırım zengini de fakiride kullanır diyor...bana androidi savunabilirsin ama ios asla kabullenemem..çünkü android de üst ve alt klasman tarzında cihazlar çıkyor nokia gibi..yanlış anlama ıphone lafım yok güzel cihaz ama burda nokia da inkar etmeyin...

erkara_64

anlamıştım hiç iphone kullanmadığını...

sen bu yorumdan ıphone kullanmadığımı algılıyorsan bence tartışmayı burda bırakalım dostum:) malum saat 12 yi gecti normaldir...
sana önümdeki cihazları yarın bizzat elimde resmiyle göndereyim olur mu? bende ki ıphone acaba çakmamı hem bi bakmış olursun ne dersin?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
belkiyorum, telefoncuya selamımı ilet...

erkara_64

http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-aldim-bakarmisiniz-424155.html#post2942353

bi inceleme zahmetine girseydin bunları söylemezdin...neyse cahilliğine veriyorum...bak burdaki forumu incele ben ne zaman iphone kullankmışım lütfen bi gör bakalım ok...ayrıca bizim yalanla dolanla işimiz olmaz dostum ok..öyle telefoncuların telefonuyla hava atacak kadar da küçülmedik...seni bilemem ama?

http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-aldim-bakarmisiniz-424155.html#post2942353

zahmet etmede bi incele bakalım hangi cihazlar elimden gecmiş bi oku istersen tarihine de bak olur mu?

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Ya arkadaşlar herkez neyin ne olduğunu biliyo gereksiz tartışmalara gerek yok ayrıca erkara_64 arkadaşımıza katılıyorum nokia zengininide fakirinide düşünerek cihaz üretiyo herkez mantığına ve bütcesine uygun olarak cihazını alıyo :oke:

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
DeaDLoST™;3464693' Alıntı:
Haklısınız ama işletim sistemi çöplük

Çok Biliyorsan Bi İşletim Sistemi de Sen Yap görelim :naughty: :d:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 627977
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Her firma iPhone gibi senede tek telefon çıkartsa durum şöyle olurdu
iPhone = %60
Android = %25
Nokia %15

ayrıca iPhone pahalı ve lüks bir tüketim değil bunu bizim ülkemizin yöneticileri bu hale getiriyor..

Onların ekonomisini bize uyarlayıp bakacak olursak iPhone4 32GB'nin Çinde - Amerikada 400-600TL maliyeti var...

----------Eklendi @ 13:00:09 ---------- Yazıldı @ 12:58:30 ----------

eğer APPLE diğer firmalar gibi alt kesim üst kesim diye pek çok model çıkartsaydı işte o zaman görürdüm ben androidide nokiayıda

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Her firma iPhone gibi senede tek telefon çıkartsa durum şöyle olurdu
iPhone = %60
Android = %25
Nokia %15

ayrıca iPhone pahalı ve lüks bir tüketim değil bunu bizim ülkemizin yöneticileri bu hale getiriyor..

Onların ekonomisini bize uyarlayıp bakacak olursak iPhone4 32GB'nin Çinde - Amerikada 400-600TL maliyeti var...

----------Eklendi @ 13:00:09 ---------- Yazıldı @ 12:58:30 ----------

eğer APPLE diğer firmalar gibi alt kesim üst kesim diye pek çok model çıkartsaydı işte o zaman görürdüm ben androidide nokiayıda
Aynen katılıyorum Fevzi

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ios sempatizanları burda,samsung sempatizanları da burda,androidciler zaten eksilmez ama şunuda söyleyeyim her girdiğim konuda sizleri görmekten bıktık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt