işlemcinizin hızını test etmek için güncel test programı 06.2012

Polymath

Üye

Tepkiler: L-LumieRe

DgnGkmn

Üye

amd intel farkı bu mu ; diyecem i7'ciler 2 ghz - amd'ciler 3,5 ghz ? neden i7 sahipleri 4 ghz ile rekor kırmıyor? =)

Konu Sahibi
amd intel farkı bu mu ; diyecem i7'ciler 2 ghz - amd'ciler 3,5 ghz ? neden i7 sahipleri 4 ghz ile rekor kırmıyor? =)

çünkü intelde K serisi işlemciler dışında overclock yapılmıyor.
yediğin kazıkla oturuyorsun

Tepkiler: Polymath

Polymath

Üye

İyide listedeki i7ler laptop işlemcileri.. Birinci masaüstü işlemci. Yani laptop işlemcilerinin geride kalması doğal.. Ah şu benim işlemciye voltaj verip gözümü karartsam 4 ghz ye kadar.. Belki 1. olurdum

İyide listedeki i7ler laptop işlemcileri.. Birinci masaüstü işlemci. Yani laptop işlemcilerinin geride kalması doğal.. Ah şu benim işlemciye voltaj verip gözümü karartsam 4 ghz ye kadar.. Belki 1. olurdum

dene istersen üstünde mangal yaparsın

Türe

Üye

intel i-3

nike7

Üye

Şaşırdım bu kadar beklemiyordum

amd phenom II x6 1090T

Tepkiler: L-LumieRe
    Konu Sahibi

Şaşırdım bu kadar beklemiyordum

amd phenom II x6 1090T

elinde efsane phenom II serisinden x6 var değerini bil
şimdiki fx ler o kadar ıyı degıl. yarın listeye eklerım
fan alınca 4ghz üzeri bekleriz

nike7

Üye

elinde efsane phenom II serisinden x6 var değerini bil
şimdiki fx ler o kadar ıyı degıl. yarın listeye eklerım
fan alınca 4ghz üzeri bekleriz

Tabiki onuda eklerim işlemcim kötü sanıyordum ama gözlerimi doldurdu

umut4444

Üye
arkadaşlar casper nirvana cyk i7 3632 QM 2.2ghz işlemcim var 39.1 saniyede yukarıdaki programı tamamlıyor ancak ekran kartım 2gb ve 128 bit Adı NVIDIA GeForce GT 630 m ve güncel bu bilgisayarın nfs run da kasması normal mi yardımcı olursanız sevinirim

nalcam22

Üye
amd fx 6100 ::d SÜRÜNÜYO

nalcam22

Üye
o işlemcinin fiyatı nekadar

Polymath

Üye
o işlemcinin fiyatı nekadar

3 sene önce 420 tl ye almıştım 4 senede olmus olabılır tam hatırlamıyorum ama sonucta eski işlemci Senın ıslemcı 4.5 ghz oc yapmıssın sanırım ve 6 çekirdek. Eğer testte bir sıkıntı yoksa amdnin durumu biraz vahimm

Konu Sahibi
4.5ghz olduguna bakma o sistem stabil degildir o sebepten 53sn çıkmış olabilir