işlemcim yanıyor yarrdım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
işlemcim yanıyor yarrdım lütfen :(
arkadaşlar pc de hiç bişey yapmadığım zaman 70 , 75 derece arası :S program felan açtığımda pc kendini resetliyo :ağlarım: işlemcinin fanını söküp tertemiz yaptım ama yinede aynı bişey fark etmedi :S bi arkadşım macun sürmemi önerdi sürsem çok fayda yaparmı acaba ?? :evet:

Perfect!

Üye
tabikide olur termal macun zaten ısıyı çekmek içindir destekler fanı

Lacrymosa

Üye
Kasanın içinde hava dolaşımını engelleyen kabloları toplayın. Termal macun sürün. Fan yetersizse daha güçlü bir fan kullanın.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Fanı değiştir.

gs_dogan

gs_dogan

Üye
    Konu Sahibi
kablolar felan toplu :D en iisi yarın gidip macun almak lazım :D

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Macun Yerine Fan Alsanız Daha Makbule Geçer Fanınız Yetersiz Kalıyordur, Bu Arada Bios Ayarlarını Kontrol Etmeyi Unutmayınız Fan'ı Hızlandırma İmkanınız Var.

Burak

Üye
macun hakkında bilgisi olan varmı :D tam olarak ne işe yarar bu macun :D

maganda112

Üye
macun ozel bı sıvıdır beyaz renklı ıslemcının altındakı buyuk metal sogutucunun oraya surulur fan calıstıkca o buyuk metal sogur ve macunun etkısıyle ıslemcı serın tutar ...

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum bendede aynı sorun vardı malum havalar 40 - 50 derece gidiyor.yakında radyatör fanı takacaz.benim çözümüm bu sakın gülmeyin :ehe (resim bu saatlerde flashla 5800 le çekilmiştir)

cem_ka

Üye
kardeş işlemcini ısısını önlemek için en iyi tercih termik macundur bilgisayarcılarda satılır bu işlemcinin ısı dengesini sağlıyor. işlemcinin fanını kaldırısın işlemcinin sana bakan yüzüne yani üst kısmına fazla kalın kalmayacak şekilde yayarak sürersin zaten bir defa sürdüğünde uzun süre koruması sürer.şırınga şeklinede olanları var onlar ömürlüktür zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt