İşlemcilerimizin Güçlerini Karşılaştıralım [GÜNCELLENDİ - 0.4]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Cidden güzel ve değişik olmuş ama gerçekmi sonuçlar

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Cidden güzel ve değişik olmuş ama gerçekmi sonuçlar
Belli bir sayıya kadar işlemciye rasgele işlem yaptırır ve aradan geçen zamana göre sonucu söyler

Örneğin 50000 işlemi 5 saniyede yapanın puanı 50000 işlemi 1 saniyede yapandan düşüktür.

Bu uygulama da bu işlemler yapılmadan önce zamanlayıcı oluşturup aradan geçen zamanı sayar ve buna göre puan değerlendirilmesi yapılır.

kraliletisim

Üye
701 fp2 ort 4840

MaxipmaN

Üye
symbian evols flashladım az arttı 3700 falan çıkıyo neden böyle düşük performans çok iyi?

lazye

lazye

Üye
Eğer uygulama tutulursa daha çok geliştirip (Büyük ihtimalle grafik desteği de olur) küçük bir benchmark uygulaması hazırlarım ve internete sonuç yollama olayı da olur rekorlar bölümü olur örneğin en yüksek puan 1. sırada olur ancak tutulursa uygulama bunu yaparım.

s60v5 içinde yapabilir misin? Bu çalışmıyoda ...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
701 Fp2 Evols 4313 çıktı biraz az sanki ? :hmmm

blackcemre

Üye
Nokia E7 Belle Refresh 4700 ortalama 4800

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
symbian evols flashladım az arttı 3700 falan çıkıyo neden böyle düşük performans çok iyi?
Bir şekilde işlemcinizi oyalayan veya arkaplanda çalışan ve Ram den yer bir uygulama var.
Telefonunu OFW ile flash la (Phoenix ile veya Nokia Suite) ve tekrar test edip ortalama sonucu söyle.
Eğer bu da böyle düşük çıkarsa işlemcin eski parti üretim veya başka bir sıkıntısı var.Çünkü OFW ile en düşük 3900-4000 puan alman gerekir normal şartlar altında.

- - - Eklendi - - -

701 Fp2 Evols 4313 çıktı biraz az sanki ? :hmmm
701 Standard şartlar altında minimum 4600~ puan almalıdır.
Arkaplanda çalışan Hizmetleri/Uygulamaları kapatın (JBAK Taskman ile olabilir) ve tekrar deneyin.
Eğer bu çözüm işe yaramassa OFW yükleyip tekrar deneyin eğer bunda da düşük sonuçlar çıkarsa işlemciniz eski parti üretim olabilir veya sorun olabilir işlemcide.

- - - Eklendi - - -

Nokia E7 Belle Refresh 4700 ortalama 4800
Test sürerken ekran sürekli açık olsun çünkü UI güncellemesi kapalıyken daha yüksek sonuçlar çıkıyor.
Eğer ekran sürekli açık olup bu sonuçlar alındıysa listeye ekleyeyim.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
arslanla

arslanla

Üye
C7 symbian evols ort 4100

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bir şekilde işlemcinizi oyalayan veya arkaplanda çalışan ve Ram den yer bir uygulama var.
Telefonunu OFW ile flash la (Phoenix ile veya Nokia Suite) ve tekrar test edip ortalama sonucu söyle.
Eğer bu da böyle düşük çıkarsa işlemcin eski parti üretim veya başka bir sıkıntısı var.Çünkü OFW ile en düşük 3900-4000 puan alman gerekir normal şartlar altında.

- - - Eklendi - - -

Arkaplanda çalışan Hizmetleri/Uygulamaları kapatın (JBAK Taskman ile olabilir) ve tekrar deneyin.
Eğer bu çözüm işe yaramassa OFW yükleyip tekrar deneyin eğer bunda da düşük sonuçlar çıkarsa işlemciniz eski parti üretim olabilir veya sorun olabilir işlemcide.

- - - Eklendi - - -

Test sürerken ekran sürekli açık olsun çünkü UI güncellemesi kapalıyken daha yüksek sonuçlar çıkıyor.
Hocam naptınya eski part falan dedin korkuttun şimdi beni :)

- - - Eklendi - - -

Ramblow ile temizledigimde 4400 aldım :off:

- - - Eklendi - - -

Jbak Taskman ile iyi bir sonuc aldım sanirim :) 4850 (Ort)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Sürüm Eklendi (v0.3)
Yenilikler:
*s60v5 Desteği
*İnternet Tabanlı Skor Paylaşımı

Puan Listesi:

MaxipmaN

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ofwyi sevmiyorum dokunmatik kötü oyunlar kasıyor evols cfw hızlı oyunlar kasmıyor puanı takmıyorum artık

achambo

achambo

Üye
ofwyi sevmiyorum dokunmatik kötü oyunlar kasıyor evols cfw hızlı oyunlar kasmıyor puanı takmıyorum artık

test olurken internete girince fln. puan daha yüksek geldi bende öyle oldu 4446 çıktı sonuç
telefonu yeni başllattığımda ise 3900 çıktı :D:ehe

- - - Eklendi - - -

lazye

lazye

Üye
5800 windows phone ;)

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
test olurken internete girince fln. puan daha yüksek geldi bende öyle oldu 4446 çıktı sonuç
telefonu yeni başllattığımda ise 3900 çıktı :D:ehe

- - - Eklendi - - -

Test olurken mutlaka program izlenmelidir eğer programı arkaplana atarsanız ui güncellemeleri ihmal edileceğinden daha yüksek puan alırsınız ancak bu gerçek sonuç değildir.

Yeni sürümde bu uyarıyı koyacağım ve internet tarayıcısını gömülü hale getireceğim.

MaxipmaN

Üye
ben en son 3900 küsür aldım uygulamayı izleyerek yani arkaya atmadan

BaySerkan

BaySerkan

Üye
808 ortalama ilk test yaptığımda 4435 çıkmıştı cihazı kapatıp açtım tekrarladım 4317 çıktı en güçlü symbian cihaz yerlerde Ofw yüklü..

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
4803 603-fp2

- - - Eklendi - - -

4803 603-fp2

sanalben

sanalben

Üye
477145 filan çıktı n8 yanındada ort yazıyodu ama biraz uçmuş sanırım halbuki daha menuyu açarken donuyo :D

- - - Eklendi - - -

tam olarak 47712425

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
v0.4 Güncellendi
Artık web üzerinden paylaşım sistemi daha kontrollü çalışmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt