hava vurdum temal macun değişti yine fayda etmiyor işlem gücüne gelmiyor direk kapanıyor .Dkolay gelsin![]()
100 derece hava filan vurdum macun yeniledim ve sonuç yine 90 80 arası video düzelme yaptığım da 110 100 derecePcnin fanlar tozlu ama gene de 39 derece bosta e7400. Ustelik pentium 4 zamanından kalma bi kasa var.
Artı bosta 55 derecede calisan lanet hd3650 takili o da tozlu.
Coktan resetlemesi lazım 100 110 derecede. Macun kurur gider gercekten 100 derece ise
Yeni bir fan alman gerekecek o zaman.100 derece hava filan vurdum macun yeniledim ve sonuç yine 90 80 arası video düzelme yaptığım da 110 100 derece
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Internette gezerken e8400 kasma yapabilir. Eski deyip gecmemek lazim. 45nm core2 duolar yuksek sicaklik sevmezOha
Video Düzenliyorum Şu Anda Normal Gibi Bu Sıcaklıklar
Evet gtx 570 var bana ddr3 pc önersene içinde ekran kartı olmasın ucuz olsun toplama mi iyidir toplanmış ekran kartı olmadan almak mı eğer önerebileceğin ekran kartsız kasa var ise düşüneceğimYeni bir fan alman gerekecek o zaman.
Aslinda paran varsa i3 4160li ddr3 sistem alabilirsin. Hem ekran kartinin da performansini gormus olursun.
Gtx 570 vardi galiba sende islemcine gore asiri guclu bir kart

Tamam biraz araştıracam eve geçeyim trafik var samsunda taşıyorum böyle trafiği ilk defa görüyorum 5 6 km yol ful trafikHazırlarda dandik bi kart oluyor kendin toplarsin.
Fiyata gore sistem cok degisir.
İ5 4690k(k olanlar overclock edilebilir ve yanında fan gelmiyordu sanirim)
8gb ram
1tb wd blue
Sistemi kurmak icin 120gb samsung evo ssd
Zalman veya cooler master kasa, guc kaynagi sana kalmis sonradan da alinabilir ve gtx 570 en az 500w ister. Guc kaynaginin belli standartlari karsilamasi gerek dandik olmamali.
Anakart olarak msi z97 gaming 5 olabilir. Destekledigi ram hizlarina gore ram secersin
Boyle bisey dusundum ama sunu alma bunu al diyen de olabilir acele etme![]()
Ben Bir olumsuzluk GörmedimYeni bir fan alman gerekecek o zaman.
Aslinda paran varsa i3 4160li ddr3 sistem alabilirsin. Hem ekran kartinin da performansini gormus olursun.
Gtx 570 vardi galiba sende islemcine gore asiri guclu bir kart
Internette gezerken e8400 kasma yapabilir. Eski deyip gecmemek lazim. 45nm core2 duolar yuksek sicaklik sevmez
İşlemci kullanımı %99 Dan Yukarı Çıktımı Diğer İşlemlerde Kasılma Oluyor Haliyle Oda Normal ZatenGerci biostan q-fani acinca oluyordu bende, speedfan ile fani fazla yavaslatip denemedim.Ben Bir olumsuzluk Görmedimİşlemci kullanımı %99 Dan Yukarı Çıktımı Diğer İşlemlerde Kasılma Oluyor Haliyle Oda Normal Zaten
Bir Ara 80 85 Derecede İken Kasıyordu Ona Katılırım Meğerse İşlemcinin Ayakları Bırakmış KendiniGerci biostan q-fani acinca oluyordu bende, speedfan ile fani fazla yavaslatip denemedim.
Pc Kasıyor Ne Oluyor Diyordum Sıcaklıklara Baktımki 85
Kapattım Pcyi, 
Pentium 4 fanını her yaz kırik halde bulurduk ne dandik fanı vardı beeeBir Ara 80 85 Derecede İken Kasıyordu Ona Katılırım Meğerse İşlemcinin Ayakları Bırakmış KendiniPc Kasıyor Ne Oluyor Diyordum Sıcaklıklara Baktımki 85
Kapattım Pcyi,
![]()