İşlemci ve Ekran Kartı Değiştireceğim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci ve Ekran Kartı Değiştireceğim..
Merhaba arkadaşlar , öncellikle eskiden açtığım yanlış konular için özür diliyorum..

Oyun sever birisiyim. GTA IV , Mafia II Oynamak ıstıyorum.. Ayrıca bunlara eşdeğer diğer oyunlar..

İlk ekran kartımı değiştireceğim.. Şöyle bi ekran kartı buldum.. NVDİA Markaymış..

İşlemci olarakda şunu düşünüyorum benimkisi 2.0 GHZ Alcıağım ise 2.8 GHZ
Yoksa üstüne para verip intel marka bi işlemci mi alsam ama intel 2.4 ghz ?

Yorumlarınızı bekliyorum. İyi Günler..

fnldstntn

Üye
Sen ilk olarak mevcut sistemini yaz sana daha uygun öneride bulunuruz mesela anakartları farklıdır her işlemcı her anakartında çalışmaz mesela yazdığın iki işlemci birbirinden farklı ve aynı ana kat üzeriinde çalışmazlar...

-efşan

-efşan

Üye
İntel ve amd diyorsunuz da anakartınızı da yazsaydınız çok iyi olurdu.
Ekran kartı güzel de sistem uyumluluğunu kontrol etmek gerek.
Arkadaşımızın da dediği gibi sen bir de sistem özelliklerini yaz da ona göre bulalım bir şeyler.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Özellikleri : 2GB Ram , 512MB Atı Readon X1050 Ekran Kartı,

İşlemcim 2.0 GHZ İntel(R) Pentimum(R) Dual Core İnside

Anakart : Gigabayte Techonology
Model : 945GCM-S2L

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bütçen ne kadar?power kaç watt?anakartın core2duo destekliyor.ekran kartı olarak gt430 yada indirimle 100tl ye hd5670 alabilirsin.hd5670 daha iyidir.2gb ddr2 667mhz ram alırsan tam olur.fakat önce powera ve bütçene bakman gerek

- - - Eklendi - - -

I_ID=42557 işlemci bu olabilir.

- - - Eklendi - - -

ram bu:

- - - Eklendi - - -

ekran karti:

- - - Eklendi - - -

bu pc ile bf3 oynarsin

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem 200 TL Ona göre ram'a gerek yok 2 gb benm ram zaten ekran kartıyla işlemci alcam..

Ben bunları da buldum bence bunlar iyi ?

(Havale dedigimiz PTT Odeme degilmi ? )

1GB Ekran kartı

Çift Çekirdek 3.0 GHZ İntel

2sini aynı anda alamayabılırım Sızce ılk hangısını alayım..?

Benm ekran kartı = Atı Readon 1050 - 512 MB

İşlemcim = İntel Pentimum Dual Core İnside 2.0 GHZ

Cevabınızı bekliyorum ilk Hangisi alınmalı ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ramını yukseltmekte yarar vardı ama butcen yeterlı değil ekran kartı ve işlemcin kötü değil ama yukseltmek ıstemen normal yalnız alcağın bu 2 urunde perofrmansı çok yukseltemezsinn oncekılere gore daha yuksek olur ama fazla artmaz genede sen bence şimdi 200 tl butenle ekran kartı al daha sonra işlemiyide değiştir şimdilik bu butceyle bırını degıstıren senın ıcın ıyı olur

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Bi sitede gormusutm pcnı ozellıklere gore oyunu kaldırmayacagı Bende CPU ve Grafık Kartı azdı ıste ondan 2sını almayı dusundum

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ben senın yerınde olsam butcemı arttırmaya çalışırdım

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
:S Yani ben GTA IV , Mafia 2 , Crysis 2 , Call Of Daty Gibi Oyunlar oynamayı severım .s Bunları alınca bısı olmazmı hıc ? Seri olsun oyun yeter..

Ekran kartı buda olabilir aslında .. 2 GB 64 Bit saydıgım oyunlar ıcın gayet guzel degılmı ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
64bit kartlar oyun için değillerdir

- - - Eklendi - - -

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80571e6600-pentium-dual-core-e6600-306ghz-2mb-cache-1066fsb-45nm-islemci/productdetails.aspxI_ID=42557

- - - Eklendi - - -[/COLOR http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11167-28-20g-hd5570-gddr3-1gb-128bit-ati-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58440

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gta 4 ve mafia 2 için 2 GB ram az gelir..
ayrıca bunlar çok yüksek oyunlar..
düşük ayarda bile açmak için belirli bir seviye pc lazım..
200 tl yetmez bütçeni arttırmalısın

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Peki bu saydıklarınızdan alırsam GTA IV Mafia 2 Flan acılırmı (ve ekran kartı nvdia olsn )

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
sana bıraz pahalı patlamaz mı 2 sınıde degıstırırsen
once hangısı onemlı ıse onu degıstırmenı tavsıye ederım sonrada otekını

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bütçeni artır.işlemci,ram,ve ekran kartı gerekli.ekran kartı olarak ati-nvidia fazla karıştırma.ati kartlar genel olarak daha ucuz.internetten gt430 veya hd5670in performanslarına bakabilirsin.youtubeye hd5670 gta4 yazarak çıkan sonuçları izle.videonun altındaki yazılar çok önemlidir.bunları aldığın zaman gta4 mediumda oynayabilirsin.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Ram :

İşlemci :

Ekran Kartı :

Epey pahalı oluyor ama... Şöyle olsa İlk Ekran Kartı alayım.Mafia II Kurarım.. Sonra Para biriktirerrek diğerlerini ? ekran kartı yetermı mafıa 2 ye nvdıa olmamasına ragmen :S

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Kardeşim hay senin nvidiana.sana diğer sayfadada söyledim hala amd işlemci seçiyorsun.anakartına uymaz anlamıyormusun?yoksa duymamazlıktan mı geliyorsun.uymaz kardeşim uymaz.fakat arka sayfada önerdiğim işlemci olur.ekran kartı olarak ati seç.o kart iyi.üstelik nvidia atiden daha iyi die bir şey yok.kim dediyse yanlış demiş.bekle ben sana yazcam şimdi.üstelik yine soruyorum seni power kaç watt?

- - - Eklendi - - -

Işlemci: http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80571e6600-pentium-dual-core-e6600-306ghz-2mb-cache-1066fsb-45nm-islemci/productdetails.aspxI_ID=42557 ekran kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax5670-2gbk3-hv3-hd5670-gddr3-2gb38gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57002

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim hay senin nvidiana.sana diğer sayfadada söyledim hala amd işlemci seçiyorsun.anakartına uymaz anlamıyormusun?yoksa duymamazlıktan mı geliyorsun.uymaz kardeşim uymaz.fakat arka sayfada önerdiğim işlemci olur.ekran kartı olarak ati seç.o kart iyi.üstelik nvidia atiden daha iyi die bir şey yok.kim dediyse yanlış demiş.bekle ben sana yazcam şimdi.üstelik yine soruyorum seni power kaç watt?

- - - Eklendi - - -

Işlemci: ekran kartı:

Power 250 Watt galiba

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Powerin de değişmesi gerek.

Superfan

Superfan

Üye
Mafia II ne yaptın ya..çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt