barmanbek
Üye
Islak kuru traş makinesinde traş olma eziyeti. Yardım
Arkadaşlar merhaba ben 17 yasındaım 15 yaşından bügüne kadar hep jiletle traş oldum hiç makine kullanmadım en sonunda makine almaya karar verdim. Gittim phılıps HQ7330/19 aldım heycanla açıp kullandım içinden nivea sensıtıve traş köpüğü çıktı onunla kullandım traş oldum güzelce. Sinek kaydı traş olmak isteğim için biraz bastırdım yüzüme ve sakalların çıkış yönüne doğru traş ettim. . yüzümü yıkadım ve bi baktım cildim tahriş olmuş resmen derimin üst tabakası soyulmuş gibiydi boyun bölgem zaten kıp kırmızı olmuştu şaşırdım bide cildim çok yanıyordu.(jiletle traş olurken hiç yanmamış hiç kızarmamıştı boyun bölgem) ben haftada en fazla 2 defa traş olan bi insanım. neyse yüzümdeki derileri elimle ovaladım daha sonra boynumdaki kızrıklığada biraz fodotenli sivilce kreminden sürüp kapadım 2 hafta oldu her traş olduğumda yine aynıları oldu. Dayanamadım okuldaki bi arkadaşıma sordum bana bastırırsan tabi öyle olur hafif bırakacaksın dedi. Şimdi yine traş oldum bu sefer hafif tuttum sakallarımın hepsini aldı ama sinek kaydı olmadı. Yine boyun bölgem kıpkırmızı oldu ama cildimdeki deri soyulmadı bu sefer sadece çenemde kızarıklık oldu. Bide arkadaş sakalın çıkış yönün ters yönünden al dedi onuda denedim ama beceremedim. Şimdi neyapmalıyım bu makineyle nasıl tıraş olcam birisi bana anlatabilirmi . 2 Haftadır maymun gibi geziyorum ortalıkta.

varmı başka fikri olan.