Isınan s60v5 Telefonlarımızı soğutma :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon gene ateş gibi oldu download yapıyorum. 9 volt pil ve fan güzel bir ikili olur gibime geliyor. Hatta küçük bir devre ile bataryayi şarj ederiz :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
M. tAHA

M. tAHA

Üye

ben elektrikçiyim ve elektronik işinden az çok anlıyorum. Bu isi bir şekilde yapacam, fırsatım olmuyor :)

bende hobi olarak elektirik işleri ile ilgileniyorum :) bende bı elektirikçinin önünden gecsem alıp yapacam ama daha denk gelmedi :D hadi bakalım kımonce yapacakk :D:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hadi göreyim sizleri :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Hadi göreyim sizleri :)

ben yapacam :) bugün biri ile de konuştum daha değişik bi fikir verdi onu uygulayacagim :) inşallah bi elektrikçi denk gelir

---------- Eklendi @ 23:00:56 ---------- Yazıldı @ 22:59:30 ----------

bu arada 9 volt pil derken telefona sen harici pil mi takacaksın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kaç dk dayanacak ki fanlı pil :D Ona göre yapın :ehe Nokia beğenirse patent bile verir valla. Mucit olursunuz.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben yapacam :) bugün biri ile de konuştum daha değişik bi fikir verdi onu uygulayacagim :) inşallah bi elektrikçi denk gelir

bu arada 9 volt pil derken telefona sen harici pil mi takacaksın.
zihni sinir procelerim var bu isi sorununa :) hatta solar panel bile düşünmeye başladım :kop2::kop2::kop2:

---------- Eklendi @ 22:38:38 ---------- Yazıldı @ 22:36:45 ----------

Kaç dk dayanacak ki fanlı pil :D Ona göre yapın :ehe Nokia beğenirse patent bile verir valla. Mucit olursunuz.

:kop2::kop2: aman eksik kalsın

serinaga

serinaga

Üye
Yaw hacı ne telefonmuş beaaa ! Oldu olacak bari pervane yerine mikro klima taktırın daaa bari yaptığınıza deysin. Hatta birde akıllı çip takıp sıcaklık ayarını kendi otomatik ayarlasın. Yaw ağalar bu kadar şeyle (emek, maliyet, risk) uğraşacağınıza neden ısınmayan bir tel almıyorsunuz ki ???

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yaw hacı ne telefonmuş beaaa ! Oldu olacak bari pervane yerine mikro klima taktırın daaa bari yaptığınıza deysin. Hatta birde akıllı çip takıp sıcaklık ayarını kendi otomatik ayarlasın. Yaw ağalar bu kadar şeyle (emek, maliyet, risk) uğraşacağınıza neden ısınmayan bir tel almıyorsunuz ki ???

bu fikirlerin patentinı al ve nokiaya sat :) köşe olursun hele bu S60 serisi telefonları kışın klima niyetine kullanma fikrim bile var :kop2::kop2:
yeni telefon mu al dedin ? Ağa ben o kadar bol para içinde yüzmüyorum. Çalıştığım yerde patron kaçtı para bile alamadım bu ay. Ana firma ile konuşuyoruz maaşları alabilmek için. Bu benim derdim diğer arkadaşlar öğrencisi var işsiz olanı var var da var. O yüzden maddi konulara girmeyelim istersen

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:) kışın telefonu ısıtmak kolay. Içine ısınan tel dösersin olur biter ama soğutmak zor :) :) hem kabalaşıyo hemde acayip birşey oluyor :)

dangerman41

dangerman41

Üye
fikirler güzel ama gerçekleştırmek önemli..

M. tAHA

M. tAHA

Üye
amaç olsun da gerçekleşir elbet . Rota olmadan gemi yürümez

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Bir ara çarşıya inip fan alayım :islik

M. tAHA

M. tAHA

Üye
soğutr soğutur :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Buzdolabını inceleyin biraz :ehe

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:D o sistem incelemeye değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt