Isınan s60v5 Telefonlarımızı soğutma :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Isınan s60v5 Telefonlarımızı soğutma :)
S.a hepimizin bildiği gibi s60v5 telefonlarımız acavip ısınıyor.Ben tele küçük bir fan aldım onu telin arka kısmına entegre edeceğim. Yakında fotografını atarım :D...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Dört gözle bekliyoruz resimleri :)

joker.lg

joker.lg

Üye
S.a hepimizin bildiği gibi s60v5 telefonlarımız acavip ısınıyor.Ben tele küçük bir fan aldım onu telin arka kısmına entegre edeceğim. Yakında fotografını atarım :D...

abi bnmki bazen dayanılmaz oluyor bende buzluğa atıyorum olmadı demir kapağı yere koyuyorum soğuyor tekrar takıyorum :)

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
ben yazları teli vantilatörün karşısına koyuyordum D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:d:

u_cosar

u_cosar

Üye
:d :d

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
daikin :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu buz torbasını telefona monte edip gün boyunca soğuk kalmasını sağlayabilirsiniz :ehe

marist

marist

Üye
Siz Napıyorsunuz TeLefonLada Isınıyor :D Benim N97 Isındığı FaLan Yok. :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bu benım fikrimdi. hatta ben şöyle düşündüm. bunu kulaklık bolumunden calıstırmaktı. ama küçük bir pervane bulamadım daha :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Metin MF

Metin MF

Üye
Hiç bunlarla uğraşmayın, koyun telefonu buzluğa, 2 gün boyunca bekletin sonra çıkartın o size 1 hafta yeter :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hiç bunlarla uğraşmayın, koyun telefonu buzluğa, 2 gün boyunca bekletin sonra çıkartın o size 1 hafta yeter :d:

Maşrapanın içini ağzına kadar su dolduruyorum. Telefonun pilini çıkarıp telefonu maşrapanın içine koyuyorum. Direkt buzluğa atıyorum. 1 gün boyunca dolapta bekliyor. Daha sonra çıkarıyorum buzları kırıyorum, telefonun pilini geri takıyorum. Telefon açılmıyor.

Not: Evde denemeyiniz :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
pili direk buzluga koydugunuzda şoklama geçiriyor :D hemde pil ömrünü artırıyor :D hatta ben projeyi şöyle düşündüm :D (biraz garip ve ilginç olması için :D şimdi iki tane pervane bulup bunu kulaklıkla bagladıgımda müzik bölümünde denge ayarı varya :D mesela sola kaydırdıgında sağ pervane yavaslayıp sol pervane hızlanabilir diye tahmin ettim :D:D)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir tane pervane bulamıyon, iki pervaneli düşünüyon :D İkilisi nasıl olur tahmin edemiyorum :ehe

Metin MF

Metin MF

Üye
Aykut geldi şimdi aklıma :kop2:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çift fanlı ekran kartları geldi aklıma :D

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
küçük fan 2,5tl :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt